Σοκαριστικό βίντεο: Καθηγήτρια χτυπάει βάναυσα 6χρονη μαθήτρια

Σοκάρει η αγριότητα με την οποία διευθύντρια σχολείου στη Φλόριντα των ΗΠΑ χτυπάει με ξύλο εξάχρονη μαθήτρια προς παραδειγματισμό επειδή έσπασε οθόνη υπολογιστή.

Η εικόνα καταγράφηκε από κάμερα κινητού της μητέρας της μικρής μαθήτριας η οποία ήταν παρούσα την ώρα του ξυλοδαρμού του παιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=D-5pJC6FpSA&t=3s

Το μικρό κοριτσάκι κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους ενώ η διευθύντρια της λέει «Επιτέλους, τώρα θα καταλάβεις τι έκανες! Περίμενε» και πιάνει ένα ξύλινο αντικείμενο σαν ρόπαλο του κρίκετ και αρχίζει να χτυπάει με δύναμη το παιδί.

Και όσο χτυπάει τόσο ακούγεται η καθηγήτρια να λέει στο κοριτσάκι: «Τέντωσε τον ποπό σου! Έξω! Έξω!» για να μπορεί να τη βαράει καλύτερα. Η αιτία για να προκαλέσει τραύματα στο σώμα και στην ψυχή του μικρού παιδιού ήταν ότι έσπασε την οθόνη ενός υπολογιστή που κοστίζει 50 δολάρια.

Η μητέρα του κοριτσιού καταγράφει τη σοκαριστική σκηνή με το κινητό της, όταν την φώναξε η ίδια η διευθύντρια στο γραφείο της μετά το περιστατικό για να της πει ότι «αυτές είναι οι εκπαιδευτικές μου μέθοδοι».

Το καταγεγραμμένο υλικό το χρησιμοποίησε η μητέρα για να υποβάλλει μήνυση κατά της διευθύντριας και να έχει αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο.

 

aftodioikisi.gr

You May Also Like

Κλίμα για «συμφωνία πακέτο» στα ευρωπαϊκά αξιώματα στις Βρυξέλλες – Μητσοτάκης και Τουσκ εκπροσωπούν το ΕΛΚ

Κομβικός ο ρόλος Μητσοτάκη – Τουσκ που προωθούν την υποψηφιότητα Φον ντερ Λάιεν – Ο Πορτογάλος Αντόνιο Κόστα για πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και η Εσθονή Κάγια Κάλα για υπεύθυνης της εξωτερικής πολιτικής.

Σάλος με επισκέπτρια του Άουσβιτς – Πόζαρε χαμογελαστή στις σιδηροδρομικές γραμμές που οδήγησαν στον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους

Πόσο αναίσθητος ή χαζός μπορεί να είναι κάποιος για να ποζάρει σε ένα τέτοιο μέρος σαν να είναι τουριστικό αξιοθέατο…

Έχασε πιθανά κέρδη έως και 50 εκατομμύρια δολάρια – «Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για τη Χερντ στο Χόλιγουντ»

Άμπερ Χερντ: Αντιμέτωπη με καταστροφή και χρεοκοπία μετά την ήττα στη δίκη…

Σορός μοναχής παραμένει άθικτη 4 χρόνια μετά τον θάνατό της

«Θαύμα» λένε οι πιστοί- Δεν είναι τόσο σπάνιο απαντά η επιστήμη

Οι πλούσιες χώρες της G7 χρωστάνε 13τρισ. δολάρια στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου

Κι αντί να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απαιτούν αποπληρωμές τοκοχρεολυσίων 232 εκατομμυρίων δολαρίων

Πούτιν για παραδοσιακές αξίες: Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας είναι άνδρας

Πούτιν για παραδοσιακές αξίες: Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας είναι…

Εκατοντάδες θαλάσσιες χελώνες ξεβράστηκαν νεκρές στη Σρι Λάνκα (σκληρές εικόνες)

Η βύθηση ενός πλοίου που μετέφερε χημικά σκόρπισε τον θάνατο στις ακτές…

Λίβανος: «Το Ισραήλ χτυπά τη Βηρυτό με απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου»

Οι βόμβες φωσφόρου απαγορεύονται ρητά από τη Σύμβαση της Γενεύης του 1980

Θρίλερ με νεκρή διερμηνέα στην Τουρκία: Βρέθηκε με χειροπέδες και πλαστική σακούλα στο κεφάλι

Θρίλερ με νεκρή διερμηνέα στην Τουρκία: Βρέθηκε με χειροπέδες και πλαστική σακούλα…

Προκλητικός ο Τραμπ: Αν δεν εκλεγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα

Οξύνεται η αντιπαράθεση στις ΗΠΑ ενόψει των προεδρικών εκλογών τον προσεχή Νοέμβριο