Σπέσιαλ σπιτική μπουγάτσα με 3 υλικά
Νόστιμη εκτέλεση συνταγής από “Vickie Koliou- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά:
450γρμ φύλλα κρούστας
250γρμ βούτυρο,
ένα ζαχαρουχο,
ενάμιση κουτάκι (από το ζαχαρούχο) νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι.
Διπλώνουμε σε μήκος ένα ένα τα μισά φύλλα και τα βάζουμε στο ταψί.
Περιχύνουμε το μισό λιωμένο βούτυρο.
Διπλώνουμε και στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα. Περιχυνουμε με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για είκοσι λεπτά.
Διαλύουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο σε ενάμισι κουτάκι νερό.
Βγάζουμε τη μπουγάτσα από το φούρνο και περιχυνουμε με το αραιωμένο ζαχαρουχο.
Ψήνουμε άλλα εικοσι λεπτά και βγάζουμε από το φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή για “μπουγάτσα ” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Dimitris Michailidis”