Στην Ελληνο-Γαλλική Συνάντηση Εκπαίδευσης παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

 

Στη σημερινή ημερίδα για την Ελληνο-Γαλλική Συνάντηση Εκπαίδευσης στην Καστοριά, με τη συμμετοχή του Γενικού Προξένου της Γαλλίας και όλων των επικεφαλής αρμόδιων των δομών εκπαίδευσης της περιοχής, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.

 

Στον σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι “τέτοιου είδους συνεργασίες οδηγούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εκπαιδευτικών δομών, αλλά κυρίως δίνουν την ευκαιρία και την δυνατότητα σε μαθητές και σπουδαστές να κατευθύνονται σε ακόμη πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση και έρευνα, στον δρόμο της γνώσης, της προόδου και της Αριστείας”.

 

 

You May Also Like

ΦΡΕΝΟ στην ανεξέλικτη ρήψη αποβλήτων (Video)

Π. Αποστολίδης: «Στόχος μας είναι και να προστατεύσουμε το περιβάλλον, αλλά και…

Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» στο Θέατρο Βουνού Καστοριάς Μια επίκαιρη πολιτική σάτιρα του Ντάριο Φο από το Θέατρο Έκφραση

Όταν η ακρίβεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, όταν οι μαζικές απολύσεις ή…

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς

O Σχεδιασμός και οι Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις, κατά τη χειμερινή περίοδο 2023-2024

Πρόστιμο στους μαθητές, διαγωγή κοσμία – άντε και σε επαναφορά του παιδονόμου

Πρόστιμο στους μαθητές, διαγωγή κοσμία – άντε και σε επαναφορά του παιδονόμου

Ενημέρωση στελεχών του Δήμου Καστοριάς για τις ψηφιακές τεχνολογίες στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Δήμος Καστοριάς

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Εν.Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς θα διοργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις ευαισθητοποίησης για την σχολική κοινότητα.

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Εν.Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς θα διοργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις ευαισθητοποίησης για την σχολική κοινότητα.