Στη μάχη κατά της πανδημίας και το Κέντρο Υγείας Σερβίων –  Λειτουργία του ως εμβολιαστικό Κέντρο, αρωγός  στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

 

           Πανέτοιμο το Κέντρο Υγείας Σερβίων να λειτουργήσει ως Εμβολιαστικό Κέντρο με δύο γραμμές εμβολιαστικές από το Σάββατο 3 Απριλίου, διαπίστωσε κατά την επίσκεψη του σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

         Ο Περιφερειάρχης βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Σερβίων μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας Ηλία Τοπαλίδη και συναντήθηκε μαζί με το Διευθυντή του,  Λάζαρο Πάσχο.

        Το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων , παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας. Ο κ. Κασαπίδης ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, που χρηματοδοτούνται  από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  2014 -2020  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης και για την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μέσω του ίδιου προγράμματος.

      Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως και στις περισσότερες δομές υγείας, παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας οικίσκο (ISO BOX) ανταποκρινόμενη άμεσα στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

    Τέλος, ο κ. Κασαπίδης επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής να στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Περιφέρειάς μας, όπως κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα από την έναρξη της πανδημίας.

      Νωρίτερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με το Διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε.  και τους Διοικητές των πέντε Νοσοκομείων της Π.Δ.Μ, συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα για την αντιμετώπιση της όξυνσης της πανδημίας.

You May Also Like

Φλώρινα: Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -52,67- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -5- γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη, -1- ζυγαριά ακριβείας και -1- τρίφτης κάνναβης

Συνελήφθη 61χρονος στην Φλώρινα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας

Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές από Ιερούς Ναούς σε περιοχή της Φλώρινας για τις οποίες συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός

Σε βάρος του50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας