Στον Δήμο Άργους Ορεστικού η Μαρία Αντωνίου
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου είχε, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 στην έδρα του Δήμου, η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Επί τάπητος τέθηκαν μία σειρά από ζητήματα, που απασχολούν την περιοχή και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά για την κατασκευή του αρδευτικού δικτύου του Γέρμα. Ένα έργο πνοής, που δίνει λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και ειδικότερα των αγροτών για άρδευση των καλλιεργειών και βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος.

Ειδική αναφορά έγινε και στην ανάγκη συντήρησης ασφαλτοστρώσεων στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Άργους Ορεστικού. Ήδη, έχει κατατεθεί πρόταση από την δημοτική αρχή προκειμένου το έργο να ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Επιπλέον, τέθηκε και το θέμα της διοργάνωσης του 9ου Rally Greece Offroad, που θα πραγματοποιηθεί το 2022 και πάλι στο Άργος Ορεστικό. Το αρμόδιο Υπουργείο διευθετεί τις τελευταίες εκκρεμότητες, που σχετίζονται με την κατασκευή μόνιμων εγκαταστάσεων στην περιοχή.

Όπως δήλωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου:
«Ως Κυβέρνηση, σε αγαστή πάντα συνεργασία με τους Δήμους, δουλεύουμε συστηματικά προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Προτεραιότητα για μας είναι η προώθηση έργων και παρεμβάσεων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής».

You May Also Like

Μετά από 2 χρόνια απουσίας το Δασάκι Άργους Ορεστικού πιο ζωντανό από ποτέ, ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί το 6th Smixi Forest Festival

Η 3ήμερη γιορτή της μουσικής & της φύσης ξεκινάει αυτή την Παρασκευή…

Δήμος Άργους Ορεστικού

Αξιοποίηση των χώρων του κτιρίου διοίκησης του Rally Greece Offroad όλο το…

Δήμος Άργους Ορεστικού

Τοποθέτηση διχτυού σκίασης στο γήπεδο του τένις. Στόχος είναι σύντομα να εκσυγχρονιστούν…

Συγχαρητήρια του Δήμου Άργους Ορεστικού στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Συγχαρητήρια του Δήμου Άργους Ορεστικού στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργανώνει το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» (Ε.Υ.Δ..Π.Δ.Μ.) με θέμα τον απολογισμό 1ου εξαμήνου 2022 των Αντιπεριφερειών

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργανώνει το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής…

Παρουσίαση Απολογισμού 1ου εξαμήνου του 2022 των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Θωμά Μάνου και Ευφροσύνης Ντιό

Παρουσίαση Απολογισμού 1ου εξαμήνου του 2022 των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Θωμά Μάνου και…

Smixi Σύλλογος Άργους Ορεστικού

Ο Μιχάλης Χανιώτης έρχεται για πρώτη φορά στο Smixi Forest Festival για…

Στερνό αντίο σε έναν άνθρωπο του Δήμου Άργους Ορεστικού που έφυγε νωρίς…

Δήμος Άργους Ορεστικού