Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας/Εποικοδομητικό τετ-α-τετ με Μαρία Αντωνίου

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο περιοδείας του Υπουργού στη Βόρεια Ελλάδα.
Είχαν την ευκαιρία να δουν αναλυτικά θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών εστιάζοντας κυρίως σε προγράμματα και διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Επιπλέον, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση μίας τηλεδιάσκεψης, για την ερχόμενη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής «Πρωτοβουλία Εστίασης για τη Θεσσαλονίκη», όπου θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα, που απασχολούν τον πολύπαθο κλάδο της εστίασης, και τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς Υπουργείου, όσον αφορά την επαναλειτουργία των καταστημάτων.
Η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κάλεσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών μετά το Πάσχα να επισκεφθεί και πάλι την συμπρωτεύουσα για να δει από κοντά το σύνολο των Δημάρχων της Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα των θεμάτων που τους απασχολούν.
Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου μετά το πέρας της συνάντησης:
«Κυβέρνηση και Αυτοδιοίκηση πορευόμαστε παράλληλα στηρίζοντας δράσεις προς όφελος των πολιτών, ειδικά την περίοδο της πανδημίας. Η επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας είναι προ των πυλών και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός – Cult2Routes

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός  – Cult2Routes

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- Καστοριάς

Ολοκληρώνει με Γιαννουζάκο ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς! Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς είναι…