Στο νέο Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ο Γιάννης Κορεντσίδης

Στο νέο Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίας, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας εξελέγη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Ιωάννης Κορεντσίδης, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του οργάνου, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.

Πρόκειται για έναν φορέα, ο οποίος υποστηρίζει ενεργά το άνοιγμα του κλάδου της Γούνας στην ανατολική αγορά της Κίνας και η συμμετοχή του κ. Κορεντσίδη ως εκπροσώπου του Σ.Γ.Κ.  σε αυτόν θα συμβάλει ακόμη περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου συμμετέχουν σημαντικοί επιχειρηματίες  του κλάδου της ελληνικής βιομηχανίας και της ναυτιλίας, ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του ομίλου VITEX κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, αλλά και ο βιομήχανος και πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος.

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…