Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού ΑΜΕΑ και μεικτών ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (28-29/5/2016).

Η συμμετοχή της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς βραβεύτηκε για την λιτή και αρμονική απόδοση των παραδοσιακών χορών που παρουσίασε, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και συνομήλικους εθελοντές, ανάμεσα σε τριάντα πολύ αξιόλογες και πολύ συγκινητικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να παρευρεθούμε με την αποστολή μας στο φεστιβάλ, και πιο συγκεκριμένα, τις εθελόντριες που χόρεψαν μαζί μας, τον ιδιώτη/ φίλο που παραχώρησε το αυτοκίνητο, και τέλος τον κύριο Φλώρο Κωνσταντίνο, τον οδηγό μας.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην κυρία Καραπαναγιώτη Μαρία και όλους τους συντελεστές της Καλλιτεχνικής Εταιρίας «Δρυάδες εν πλω», που διοργάνωσαν μία άρτια εκδήλωση, που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…