Ο πρόεδρος κος Δίτσιος Ναούμ και η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελαν να συγχαρούν την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου, που στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας» στον αγώνα που κάνει για την κινητοποίηση του κοινού, ώστε να γίνουμε όλοι μας δότες μυελού των οστών.

Η οικογένεια του Α.Σ. Καστοριάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την κίνηση του Φάρου Κερατσινίου για την ενίσχυση του κινήματος για τους εθελοντές δότες του μυελού των οστών, που ξεκίνησε από την ομάδα μπάσκετ της Καστοριάς τον περασμένο Μάρτιο και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν την ανθρωπιά και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού γι αυτό κι εμείς ευχόμαστε να βρουν κι άλλους πολλούς μιμητές, έτσι ώστε, το κίνημα για Εθελοντές Δότες του Μυελού των Οστών να γίνει μια Πανελλήνια Μπασκετική υπόθεση και όχι μόνο.

Ο Α.Σ. Καστοριάς συγχαίρει την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου για την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία και εύχεται να συνεχιστούν οι επιτυχίες στο χώρο του Μπάσκετ αλλά και στην κοινωνία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…