Συγχαρητήρια του Δήμου Άργους Ορεστικού στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Κυπελλούχος για το 2021 – 2022 στο θεσμό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς αναδείχθηκε ο Παναργειακός έπειτα από μια εξαιρετική πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα εκπληκτικό αγώνα απέναντι στη μαχητική Αστραπή Μεσοποταμίας.

Οι παίκτες, οι προπονητές και τα επιτελεία των δύο ομάδων, που για περισσότερες από δύο ώρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο, αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο για τη δύναμη και τη θέλησή τους.

Μαζί με αυτούς ένα μεγάλο μπράβο οφείλουμε και στους εκατοντάδες φίλαθλους που γέμισαν τις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Καστοριάς, προσφέροντας έμπρακτη στήριξη όχι μόνο στις αγαπημένες ομάδες τους, αλλά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό συνολικά.

Η ομάδα του Παναργειακού, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού, έβαλε εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια ένα στοίχημα για το τοπικό ποδόσφαιρο, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές. Μπήκαν σε πρώτο πλάνο οι Ακαδημίες, που με τη σκληρή δουλειά όλων, έβαλαν τις βάσεις και οδήγησαν τον Παναργειακό στον σημερινό θρίαμβο.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από μια αμιγώς τοπική, ερασιτεχνική ομάδα, που όμως λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά, αποτελεί τη δικαίωση αυτής της επιλογής. Αξίζει ιδιαίτερα συγχαρητήρια όλη η οικογένεια του Παναργειακού και ιδιαίτερα η διοίκηση της ιστορικής αυτής ομάδας, για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού θα συνεχίσει να στηρίζει με σύγχρονες υποδομές, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ότι άλλο απαιτείται, τόσο την ομάδα του Παναργειακού, όσο και συνολικά τον αθλητισμό της περιοχής μας, με μόνο στόχο να έχουν όλοι οι δημότες, μικροί αλλά και μεγάλοι, όλα όσα χρειάζονται για να εξελιχθούν στο άθλημα που επιλέγουν.

 

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος