Και πάλι παρών ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς ”620” στο “5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο” στις 24/09/16, που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ»-BOTTECCHIA σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Βόλβης, στον αγώνα αντοχής 141 χιλ. – ο οποίος αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τη Σπαρτακιάδα, με τους εξής συμμετέχοντες:

Βασιλείου Δημήτριος
Ιωάννου Ιωάννης
Καραγιάννης Νικόλαος
Παπαγεωργίου Φώτιος

Η ομάδα θα βοηθήσει και θα στηρίξει στον αγώνα τον Παπαγεωργίου Φώτιο, ο οποίος χρειάζεται την πρόκριση για την Σπαρτακιάδα.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία, πάντα με ασφάλεια.

Ο αγώνας που έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης  αλλά και το άθλημα, είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης. Πρόκειται  για ένα σπουδαίο ποδηλατικό γεγονός, που προβάλει την Μακεδονία και κάθε χρόνο εδραιώνεται στις συνειδήσεις όλο και περισσοτέρων φίλων του αθλήματος.

Στους αγώνες συμμετέχουν  οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές κατηγορίας Ανδρών-Elite και Εφήβων από 14 συλλόγους απ’ όλη την χώρα (ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ MIXED,ΒΕΛΟΣ-SEGAFREDO, ,BOTTECCHIA MIXED, , ΘΗΣΕΑΣ-WORLD OF BIKE MIXED, ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ MIXED, Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ, Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ, Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ,) καθώς και επίλεκτες ομάδες από το εξωτερικό (ROMANIA NATIONAL TEAM , C.S.A.  STEAUA,  B.K BORAC Σερβίας), ενώ παράλληλα διοργανώνεται και  αγώνας ερασιτεχνών, δηλ. μη εγγεγραμμένων σε συλλόγους  αθλητών, που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτικό άθλημα. Τέλος διεξάγεται και λαϊκή ποδηλατοδρομία για όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει το καθιερωμένο πλέον  Circuit στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λ. Πύργος-Ν. Γερμανού-Τσιμισκή-Σαλαμίνος-Λ. Νίκης) συνολικής απόστασης 54klm, καθώς και έναν αγώνα αντοχής μεγάλης αποστάσεως (141 klm) με εκκίνηση και τερματισμό τον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του Διημέρου και καλούμε όλους  τους φίλους του αθλήματος να παραβρεθούν και να χειροκροτήσουν του κορυφαίους αθλητές που θα αγωνιστούν τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όσο και στην πανέμορφη διαδρομή του Δήμου Βόλβης, καθώς και ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην ΛΑΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ στο κέντρο της πόλης μας, διεκδικώντας το δικαίωμα της χρήσης του ποδηλάτου για μια  πόλη φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 24-09-2016 ώρα 11:00 π.μ.  Δημαρχείο-Σταυρός Δήμου Βόλβης

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 141km

Διαδρομή: Σταυρός-Ρεντίνα-Μ. Βόλβη-Νυμφόπετρα-Ευαγγελισμός-Ανάληψη-Κολχικό-Αυγή-Σοχός-Ασκός-Ανοιξιά-Φιλαδέλφειο-Βαμβακιά-Ρεντίνα-Σταυρός.

11:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών-Elite, Εφήβων
11:05 Εκκίνηση κατηγορίας Masters-Open
16:00 Απονομές Ανδρών -Elite, Εφήβων, Masters και  Open

Κυριακή 25-09-2016 ώρα 11:00 πμ. Λευκός Πύργος 

ΔΙΕΘΝΕΣ CIRCUIT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαδρομή: Λ. Πύργος – Ν. Γερμανού – Τσιμισκή – Σαλαμίνος – Λ. Νίκης – Λ. Πύργος.
11:00 Εκκίνηση κατηγορίας Masters-Open  (8 στροφές Χ 4.5 km)
12:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών- Elite/Εφήβων (10 στροφές Χ 4,5 km)
13:00 ΛΑΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ (στην διαδρομή του αγώνα)
13:30 Απονομές Ανδρών-Elite, Εφήβων, Masters-Open

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

ΦΣ Κοζάνης: Φιλικός αγώνας στην Κοζάνη εις μνήμην του Παύλου Μυροφορίδη

θα αναμετρηθούν η ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδα φίλων του Παύλου Μυροφορίδη