Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα διαθέτει χώρο 12 τ.μ. στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου. Καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για προβολή των προϊόντων τους, να προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς προωθητικό υλικό ( φυλλάδια, αφίσες κ.τ.λ. ) για την οργάνωση της παρουσίας του Επιμελητηρίου Καστοριάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μόνη υποχρέωση των επιχειρήσεων είναι να είναι ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο Καστοριάς για το έτος 2016.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν μεμονωμένα, θα υφίσταται επιδότηση συμμετοχής στην έκθεση με τη δωρεάν διάθεση του ίχνους εδάφους (τ.μ.) με μόνη υποχρέωση-επιβάρυνση του κόστους ενοικίασης του εξοπλισμού που ανέρχεται στα 17,00 ευρώ ανά τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι 18 Ιουλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Τηλ.επικ.2467028981.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…