Το μπαρ-καφέ Prague Draft Kastoria και η μπάντα «2 ζωές», στηρίζουν τον εθελοντικό οργανισμό για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί».

Σας προσκαλούμε, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στις 22:00 στο μπαρ-καφέ Prague Draft σε μια μουσική συναυλία με την ξεχωριστή για το ηχόχρωμά και την ερμηνεία της καστοριανής μπάντα «2 ζωές».

Οι «2 ζωές» σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2012 στη Καστοριά, όπου κατάγονται και όλα τα μέλη της μπάντας. Με ήχους και μελωδίες pop/rock. Τα μέλη της μπάντας είναι: ο Νέστορας (φωνή/κιθάρα), ο Βασίλης (κιθάρα), ο Κοσμάς (ντραμς/φωνή), ο Νίκος (μπάσο) και ο Σωκράτης (πλήκτρα). Έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ και συναυλίες στη Βόρεια Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τους προσωπικό EP ALBUM/ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, το οποίο περιέχει 7 τραγούδια, όλα σε μουσική και στίχους του group. Τον Ιανουάριο του 2014 οι Artcut σκηνοθετούν το videoclip «Μακριά σου», τον Μάιο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το δεύτερο videoclip «Σε έναν κόσμο μισό» και στα τέλη του 2014 κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο single & videoclip «Χριστούγεννα χωρίς εσένα». Το 2015 κυκλοφόρησαν το δεύτερο προσωπικό τους album. Πρόσφατα έκαναν μια εξαιρετική παρουσία στο XFactor.

Η πορεία τους συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία!!!

Είσοδος: 6 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα κρασί ή μια μπύρα), από τα οποία τα 2 ευρώ θα δοθούν για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», για την υποστήριξη 160 ανήλικων παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Νομού Καστοριάς.

Κανένα παιδί μόνο του στην Κρίση!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

Πληροφορίες: 24670-87707

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.