Νέο διπλό μεταγραφικό μπαμ, είχαμε στην Καστοριά. Ο έμπειρος Ανδρέας Σιδέρης και ο ταλαντούχος Πέτρος Καπατασίδης, ενσωματώθηκαν στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”.

Ο Ανδρέας Σιδέρης είναι γεννημένος στις 10/10/1986, έχει ύψος 1,68 Kgr και βάρος 70 Kgr και αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε επί σειρά ετών βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Σκεντέρμπεου.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την Καστοριά, ο Ανδρέας Σιδέρης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: ” Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήλθα στην Καστοριά. Τα πρώτα δείγματα από το έμψυχο υλικό είναι πολύ θετικά και το κλίμα είναι άριστο. Η Καστοριά έχει σαν στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και εγώ με την παρουσία μου θέλω να συμβάλω σε αυτό”.

Ο Πέτρος Καπατασίδης είναι γεννημένος στις 08/07/1996, έχει ύψος 1,86 και βάρος 78 kgr. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Α. Σ. Πενταβρύσου. 

Μετά τη συμφωνία του με την Καστοριά, ο Πέτρος Καπατασίδης, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην Καστοριά. Το κλίμα είναι θαυμάσιο και με εντυπωσίασε η ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας. Η Καστοριά είναι μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει, λόγω του μεγάλου ονόματος που διαθέτει. Εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω για το καλύτερο”.

Συμφώνησε και με Τράντα η Καστοριά, ενώ παρέμεινε και ο Γιάννης Νέδος

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στην Καστοριά. Ο Θανάσης Τράντας συμφώνησε με την ομάδα, ενώ παρέμεινε και ο Γιάννης Νέδος.

Ο Τράντας, που έμεινε ελεύθερος από τον Α. Ο, Κάστωρ, είναι γεννημένος στις 28/07/1993, έχει ύψος 1.81 m και βάρος 80 Kgr και ήταν από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής του Κάστορα, την τελευταία τριετία. 

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Θανάσης Τράντας, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην Καστοριά, μια ομάδα με ιστορία, αλλά και με υψηλές βλέψεις για την καινούργια χρονιά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμη. Πάντως από τι φαίνεται δημιουργείται ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει το όραμα των ανθρώπων της νέας μου ομάδας”.

Παράλληλα, από την διοίκηση της Καστοριάς ανακοινώθηκε και η παραμονή του Γιάννης Νέδου. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι γεννημένος στις 24/10/1994 αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αριστερός ακραίος. Πέρυσι είχε δεκατρείς (13) συμμετοχές, με τα χρώματα της Καστοριάς, ενώ πέτυχε και ένα (1) γκολ.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Νέδου. Και ο Νέδος συνέχισε: “Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από πέρυσι, μια και η Καστοριά έχει υψηλούς στόχους, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω έτσι, ώστε αυτοί οι στόχοι να πραγματοποιηθούν”.

Πηγή: agsk-kastoria.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…