Σύλληψη πέντε ατόμων στη Δυτική Μακεδονία για διάφορα ποινικά αδικήματα

Συνελήφθησαν από υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, πέντε (5) άτομα, για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Αναλυτικότερα:

  • τις βραδινές ώρες της 25-04-2019 στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λασιθίου για σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
  • τις μεσημβρινές ώρες της 25-04-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός, διότι επανήλθε παράτυπα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • τις μεσημβρινές ώρες της 26-01-2019 στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος,
  • τις πρωινές ώρες της 26-04-2019 στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα διασκέδασης, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του,
  • τις πρωινές ώρες της 27-04-2019 σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους,  θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

You May Also Like

Ο Σύλλογος Αρμονία στις εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

Συμμετοχή χορευτικών του Συλλόγου

Η Ψυχή των Καστοριανών. Πρεμιέρα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 στις 19:00

Η Ψυχή των Καστοριανών. Πρεμιέρα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 στις 19:00

Καστοριά: «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Καστοριά: «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Σε ποιες περιοχές της Καστοριάς θα βρεθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα την επόμενη εβδομάδα;

Αναλυτικά τα δρομολόγια από 27-11-2023 έως 03-12-2023

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Δήμο Άργους Ορεστικού σχετικά με την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση τύπου Β4

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Δήμο Άργους Ορεστικού σχετικά με την κατ’ εξαίρεση…

«Αιτήματα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας και Απασχολουμένων σε Παρεμφερή Επαγγέλματα «Ο Προφήτης Ηλίας» της Καστοριάς»

«Αιτήματα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας και Απασχολουμένων σε Παρεμφερή Επαγγέλματα «Ο Προφήτης…

Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί: «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα»

Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί: «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα»

Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνίου με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου της ΝΔ

Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνίου με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου της ΝΔ