Διήμερη με διανυκτέρευση ποδηλατική εκδρομή στο Γιαννοχώρι 28 & 29 Μαΐου 2016.

Το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου 2016 ο Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς (Σ.Ο.Δ.Κ.) πραγματοποίησε διήμερη ποδηλατική εκδρομή με διανυκτέρευση στο χωριό Γιαννοχώρι Καστοριάς.


Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. ξεκινήσαμε με αρχικό προορισμό το Νεστόριο όπου πραγματοποιήθηκε μια στάση για καφέ. Ο επόμενος προορισμός είναι το Λιβαδοτόπι με τελικό προορισμό (νωρίς το απόγευμα) το Γιαννοχώρι. Μετά την πρώτη περιήγηση στο χωριό και αφού τακτοποιηθήκαμε στον κοινοτικό ξενώνα του χωριού κάποια μέλη – φίλοι του συλλόγου απόλαυσαν ένα ευχάριστο απογευματινό μπάνιο στον ποταμό Αλιάκμονα που διασχίζει το χωριό. Άλλοι προτίμησαν να επισκεφτούν το μεθεπόμενο χωριό Τρίλοφο με τα ποδήλατα τους έως ότου αρχίσουν οι προετοιμασίες για το βραδινό γεύμα.


Την Κυριακή ξεκίνησε η επιστροφή μέσω Μονόπυλου, Καλής Βρύσης, Διποταμίας με τελικό προορισμό την Καστοριά. Μετά από μια επίπονη ανάβαση στον αυχένα της Καλής Βρύσης (ελληνοαλβανικά σύνορα) και την αντίστοιχη κατάβαση μέχρι το χωριό Καλή Βρύση, φτάσαμε στην Διποταμία όπου πραγματοποιήθηκε στάση για καφέ και ανεφοδιασμό. Κατόπιν μέσω Οινόης φτάσαμε στο δασάκι της Μεσοποταμίας για μια τελευταία στάση πριν την τελική μας επιστροφή στην Καστοριά.


Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες στην δραστηριότητα του συλλόγου και γενικότερα όλους τους φίλους που μας επισκέφτηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

ΦΣ Κοζάνης: Φιλικός αγώνας στην Κοζάνη εις μνήμην του Παύλου Μυροφορίδη

θα αναμετρηθούν η ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδα φίλων του Παύλου Μυροφορίδη