Σύνολα Κιθάρας στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Την Κυριακή 20 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα υποδεχόμαστε τους μαθητές του συνόλου κιθάρας της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης. Θα ξεκινήσουμε την ομαδική μας πρόβα μέσα στο πλαίσια ενός πρωτότυπα οργανωμένου ομαδικού μαθήματος που θα προσφέρουν οι δύο υπεύθυνοι καθηγητές των συνόλων. Ο Στέλιος Καραγιαννίδης υπεύθυνος του συνόλου κιθάρας της Musicart και ο Βασίλης Θεμελής υπεύθυνος του συνόλου κιθάρας του Μπαϊρακτάρειου Ωδείου Καστοριάς, με τη συνδρομή και τη βοήθεια της Κυριακής Καρποζήλου καθηγήτρια κιθάρας στο Ωδείο Καστοριάς.

 

Οι καθηγητές θα ακούσουν και θα συμβουλέψουν τους μαθητές τόσο για τον τρόπο μελέτης τους, όσο και για το ομαδικό παίξιμο που προϋποθέτει η σύμπραξη πολλών ατόμων πάνω στη σκηνή. Μετά την πρόβα και το ομαδικό μάθημα θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους χωριστά τα δύο σύνολα, και θα συμπράξουν στο τέλος με ένα κοινό έργο.

 

Πιστεύουμε βαθιά ότι τέτοιου είδους συναντήσεις εξυπηρετούν τις ανάγκες των μαθητών μας και αποσκοπούν στην πραγματική τους μόρφωση, χωρίς ν’ αποτελούν απλώς ευκαιρίες ανάπτυξης δημόσιων σχέσεων. Ελπίζουμε κάτω από τέτοιου είδους προϋποθέσεις να καθιερωθεί η συνάντηση αυτή ως ετήσια.

 

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00μ.μ, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

You May Also Like

Ολυμπία Τελιγιορίδου – Προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη συγκίνηση για μένα πραγματοποιήθηκε η προεκλογική μου ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Σύλληψη πέντε ατόμων σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και για κατοχή αδασμολόγητου καπνού, κατά περίπτωση

Την Δευτέρα (15-08-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του…

Συνέντευξη Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην εκπομπή kontra24 με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο

Συνέντευξη Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην εκπομπή kontra24 με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο

Συλλήψεις ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, καταδικαστικές αποφάσεις και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών   

Συλλήψεις ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε…

Επίσκεψη του Πρέσβη του Καναδά στον Δήμαρχο Καστοριάς

Τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Ανέστη Αγγελή, επισκέφθηκε την Δευτέρα ( 15/2 )…

Προσοχή – Ρίχνουν φόλες στην περιοχή Χλόη – Φουντουκλή μέσα στα σπίτια

Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή Χλόης , εκτελείται ένα διαρκές έγκλημα, που…

Πρόσκληση Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άργος Ορεστικό

Πρόσκληση Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άργος Ορεστικό

Τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς τιμήσαμε σήμερα στο Στρατόπεδο «Καραγεωργίου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ