Σύσκεψη κ Παπαθανάση Νικόλαου, Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, με παραγωγικούς φορείς

Σύσκεψη με τους επαγγελματικούς φορείς της ΠΕ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς υπό την παρουσία του κ Παπαθανάση Νικόλαου, Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και των διευθυντών στελεχών του. Ο κ Παπαθανάσης  ανακοίνωσε την ένταξη της ΠΕ Καστοριάς στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και την ενίσχυση νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου και του Ταμείου  Δίκαιης Μετάβασης.  Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Μπαλλής Αλκιβιάδης υποδέχτηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων να  θέσουν τα προβλήματα και τις προτάσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα στην ΠΕ Καστοριάς. Το κυβερνητικό κλιμάκιο έδωσε  απαντήσεις στα ερωτήματα που τους τέθηκαν ενώ τόνισαν και τη στήριξη της Κυβέρνησης στην επιχειρηματικότητα.

 

Στην σύσκεψη παρέστησαν ο κ Κασαπίδης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, η κα Κοζατσάνη Δέσποινα, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, η κα Αντωνίου Μαρία, Διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ Μπαλλής Αλκιβιάδης, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς, ο κ Σιάντσης Παντελής, ο Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελη-τηρίου Καστοριάς, ο κ Τσούκας Απόστολος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας, ο κ Σαμαράς Ιωάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, ο κ Μιχαλό-πουλος Αναστάσιος, Πρόεδρος του Συλλόγου εκτροφέων, ο κ Σμαρόπουλος Σιδέρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Δημήτρης Κοεμτζόπουλος ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ.Μακεδονίας, ο κ Αντωνίου Ανδρέας, Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Μακεδονίας, ο κ Στέργιος Αδάμ,  Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία, ο κ Βελλίδης Βασίλειος, Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π., ο κ Νώτης Ιωσήφ, Συντονιστής θεματικής Ενότητας Εστίασης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς και η κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα, Διοικητική Προϊστάμενη Επιμελητηρίου Καστοριάς.

 

Εκ του Επιμελητηρίου

 

You May Also Like

Ἐπίσκεψη Μητροπολίτου Καστορίας στό Χιονάτο, τόν Μεσόβραχο καί τήν Καλή Βρύση

Ἔγινε δέηση στόν Ναό τοῦ Ἁγίου Νικολάου, ὁ Σεβασμιώτατος ἀπηύθυνε λόγο πνευματικό στούς Ἐνορίτες, καί τόν προσεφώνησε ὁ κ. Κεκίρογλου.

Το βιβλίο του κ. Ζήση Παναγιώτου με τον τίτλο “Τα παιδιά της θυελλώδους δεκαετίας 1940 – 1950”. (Βιβλιοπαρουσίαση).

Προσφάτως, κατά τον μήνα Ιούνιο, εκδόθηκε στη Θεσσαλονίκη ένα καλαίσθητο, καλογραμμένο και…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

Το πανηγύρι που κατέληξε σε τpαγωδία με 26 νεκρούς: Οι πιστοί που πήγαιναν να προσκυνήσουν και το μοιpαίο λάθος

Η ανείπωτη τραγωδία το 1963 στη λίμνη Αμβρακία με 26 νεκρούς! Το…

«Ανάληψη υπηρεσίας των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας»

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…