Τον εκθεσιακό χώρο της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», επισκέφθηκε  ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος.

Στην τοποθέτηση του κατά την διάρκεια των  εγκαινίων της έκθεσης, που έγιναν στις 4 Μαΐου, ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε την σημαντικότητα της διοργάνωσης αυτής σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η έκθεση γούνας Καστοριάς  αναδεικνύει και προβάλλει την περιοχή μας σε παγκόσμιο επίπεδο.  Η Καστοριά μας για άλλη μια χρονιά καλείται  να σταθεί στο ύψος της και να εκπροσωπήσει επάξια τον τίτλο που κατέχει ως ένα από τα μεγαλύτερα παραγωγικά κέντρα γούνας και δέρματος στο δυτικό κόσμο, αλλά και ως ένα από τα ισχυρότερα εξαγωγικά κέντρα στην παγκόσμια αγορά γούνας.

Μέσα στο αναμφίβολα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι, η Καστοριανή γούνα με πρωτοτυπία, δημιουργικότητα, και σύγχρονο design δείχνει να αντιστέκεται και να αγωνίζεται δυναμικά. 

Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε πάντοτε σε συνεργασία με όλους τους φορείς, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τις από κοινού δράσεις, ώστε να επιτύχουμε την επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου  και προσδίδοντας του τη δυναμική που του αρμόζει».

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς την Παρασκευή 5 Μαΐου επισκέφτηκε τα περίπτερα της έκθεσης,  ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκθέτες και είδε από κοντά την προσπάθεια τους  για την προώθηση ενός προϊόντος, που αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Περιφέρεια μας αλλά και για την εθνική μας οικονομία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μαρία Αντωνίου: Πρόγραμμα Περιοδείας 4/5

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας κι ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19