Μεγάλη κινητικότητα στον Ο.Α.Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ αφού σε μικρό χρονικό διάστημα, στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του ομίλου, θα φιλοξενηθούν μεγάλα events.

Αρχή με το “Καστοριά Τένις Cup Open” στις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου ,τουρνουά όπου αναμένεται ξανά ρεκόρ συμμετοχών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Το δεύτερο γεγονός είναι και το πιο δύσκολο μιας και πρώτη φορά διοργανώνεται κάτι παρόμοιο στην περιοχή .

Μετά από πολλές επαφές με το διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή του My tennis time Γεώργιο Παπαζαφειρόπουλο (πτυχιούχο Nομικής και Παντείου) αποφασίστηκε η από κοινού διοργάνωση “Τριήμερου Καμπ Ενηλίκων” στην Καστοριά.

Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι πλούσιο (βιντεοσκοπήσεις, βιντεοαναλύσεις, τεχνικές αναλύσεις, μετρήσεις ταχύτητας κτυπημάτων κ.ά.) και στόχος είναι να υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων

Για το σκοπό αυτό προκρίθηκε η επιλογή του TED AGGELINOS tedangelinos.gr

επαγγελματία παίκτη παγκόσμιας κλάσης που έχει φτάσει μέχρι το Νο 250 στον κόσμο και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί του και να δεχθούν τις συμβουλές του για τη βελτίωση της απόδοσής τους.

Το ΚΕΛΕΤΡΟΝ ως όμιλος αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (9η θέση το 2015), προάγει όχι μόνο τον αγωνιστικό αθλητισμό αλλά και τον ψυχαγωγικό αθλητισμό με δύο εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής.

Σας περιμένουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος