Απόλυτη επιτυχία σημείωσαν οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς το πρωί του Σαββάτου ( 2/7 ) , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή του Ν.Ο.Κ. Μιχάλη Μπατσόπουλου υιό του Επίτιμου Προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Αθανάσιου Μπατσόπουλου που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην Καστοριανή και Ελληνική κωπηλασία.

Στους αγώνες συμμετείχαν κωπηλατικοί όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε μια διοργάνωση που είχε ειδικό σκοπό και αποτέλεσε έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν τον “παλίκαρο”, που δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων και παλιός αθλητής του Ν.Ο.Κ. κ. Κωνσταντίνος Παπαγιάννης και φυσικά ο πατέρας του τιμώμενου αθλητή Μιχάλη Μπατσόπουλου και Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Αθανάσιος Μπατσόπουλος. Και οι τρεις τους πραγματοποίησαν απονομές στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους κωπηλατικούς στίβους της λίμνης Καστοριάς.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κ. Κωνσταντίνος Φλώρος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που ταξίδεψαν στην Καστοριά για να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τη μνήμη του Μιχάλη.

DSC00774 DSC00784 DSC00798 DSC00799 DSC00800 DSC00803 DSC00804 DSC00807 DSC00822

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…