- Τα τρώμε μέχρι να σκάσουμε
Η Συνταγή είναι από Χριστίνα Χαραλαμπίδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνω σε μια λεκανιτσα 1 μικρό ποτηράκι του Ελληνικού καφε νεράκι,μετά 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,ανακατευω,έπειτα δύο αυγά και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Ανακατευω και Ρίχνω αλεύρι για όλες τις χρησεις μέχρι να έχω μια εύπλαστη ζύμη που δεν κολαει.
Την αφήνω να ξεκουραστεί μια ώρα και ανοίγω φύλλο πολύ λεπτό και με ένα ποτήρι από πάνω κόβω κυκλακια.
Γεμιζω με φέτα ανακατεμένη με αυγο.Βραζω σε αλατισμένο νερό 3 με 5 λεπτά.Βγαζω με τρυπητή κουτάλα.
Και Ρίχνω αγελαδινό βούτυρο λιωμένο στο σερβιρισμα(εγώ έβαλα λουρπακ)
Μπορούν να γίνουν και με γέμιση κιμά η ότι άλλο προτιμάει ο καθένας.
Η Συνταγή είναι από Χριστίνα Χαραλαμπίδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.