To απόγευμα του Σάββατου 4 Ιουνίου 2016, και ώρα 19:00, επί της παρόδου Κολοκοτρώνη 4, στον τρίτο όροφο του εκείθε πολυώροφου κτηρίου, πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου του επιστημονικού συνεργάτη της Ακαδημίας κ. Ιωσήφ – Λαζάρου Χατζητιμοθέου, ο οποίος με το πέρας των μεταπτυχιακών του σπουδών ξεκινά δυναμικά την επαγγελματική του σταδιοδρομία, επιλέγοντας να σταδιοδρομήσει στην γενέτειρά του Καστοριά, παρέχοντας νομικές συμβουλές και υποστήριξη σε κάθε είδους προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα, με διάθεση συνεργασίας και θετική σκέψη για την επίλυσή του.

Ο κ. Χατζητιμοθέου, γνωστός και αγαπητός στη πόλη μας για το ήθος του αλλά και για την ευαισθησία του σε θέματα ιστορίας του τοπικού αθλητικού γίγνεσθαι, συγκέντρωσε την μέρα των εγκαινίων πλήθος κόσμου, ο οποίος παρευρέθηκε, ώστε να του ευχηθεί για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται στη ζωή του, ευελπιστώντας η επαγγελματική και λειτουργική του παρουσία, να καταστεί ωφέλιμη για τη Καστοριά και τους πολίτες της. Ιδιαίτερα δε το παρών έδωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ, ο οποίος πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό και πρόσφερε ως δώρημα μια εικόνα του πολιούχου της πόλης Καστοριάς Αγίου Μηνά, ώστε να κοσμεί το γραφείο του αλλά και να τον ευλογεί και ενδυναμώνει στον δύσκολο δρόμο της Θέμιδος, που επέλεξε να ακολουθήσει στη ζωή του.

Από τους επισκέπτες των εγκαινίων οι οποίοι και έδωσαν το παρών στην εν λόγω τελετή, μερικοί εξ αυτών ήταν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» κ. Ιωάννης Τσακιρίδης, ο δήμαρχος του Δήμου Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καπρής, ο καθηγητής πληροφορικής του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ. Μακ. στη Καστοριά κ. Παναγιώτης Μπάτος, ο συγγραφέας κ. Χρίστος Κοτορένης, η φιλόλογος κ. Αναστασία Τζάκα, ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» κ. Σταύρος Ευαγγελίδης, ο γουνέμπορος Ναούμ Μαρκόπουλος, ο λογιστής κ. Σάββας Μηταράς και βέβαια πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι, οι οποίοι και τίμησαν με την παρουσία τους το επαγγελματικό ξεκίνημα του αγαπητού φίλου και συνεργάτη της Ακαδημίας μας Ιωσήφ – Λαζάρου Χατζητιμοθέου.

Η Ακαδημία μας εύχεται στον εκλεκτό συνεργάτη και μέλος της Συγκλήτου Επιστημόνων της καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, προσδοκώντας η παρουσία του στον χώρο της νομικής επιστήμης, να καταστεί δημιουργική, αξιόλογη και πολύτιμη σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιτελώντας άριστες υπηρεσίες στη κοινωνία της Καστοριάς και τους ανθρώπους της.

Πηγή: mandakasis-academy.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.