Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» για πέμπτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει το «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς» ( Κοινωνικό Φροντιστήριο), για μαθητές Γυμνασίου και Α’ Λυκείου

Ο Eθελοντικός Oργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» για πέμπτη συνεχή  χρονιά θα λειτουργήσει  το «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς» ( Κοινωνικό Φροντιστήριο), για μαθητές Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.

Από τέλος Σεπτέμβρη, μαθητές Α΄Γυμνασίου –Α’ Λυκείου ευπαθών κοινωνικών ομάδων (παιδιά μονογονεικών, πολύτεκνων οικογενειών, με γονείς χαμηλών εισοδημάτων, ανέργους κλπ.) θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν μαθησιακή υποστήριξη σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στην Λεωφόρο Γουναράδων περιοχή Χλόη-Καστοριάς, στα Γραφεία-Αποθήκες του Οργανισμού μας.

 

Συγκεκριμένα:

Α) Όσοι ευαισθητοποιημένοι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Μαθηματικοί, Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Καθηγητές Πληροφορικής, Καθηγητές Ξένων Γλωσσών κλπ) μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, αδιόριστοι, συνταξιούχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, εξαιρετικό δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι  30 Σεπτεμβρίου. Οι αδιόριστοι καθηγητές πρέπει να προσκομίσουν πτυχίο ή τίτλο σπουδών. Επίσης μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα και επί πτυχίω φοιτητές, δεχτοί και φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς.  Έκκληση για προσφορά μιας- δυο ωρών την εβδομάδα.Καλοδεχούμενοι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ- ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ κάθε ειδικότητας.

Β) Οι γονείς – κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο κοινωνικό φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Κέλετρον Αγάπη για  το Παιδί προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση καθώς και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

 

  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
  • Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  • Κάθε άλλο έγγραφο, εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας κ.ά.

You May Also Like

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς(φωτογραφίες)

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου 2024

Η Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα του Μορφωτικού Συλλόγου της “Της Ορεστίδος”

Η Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα του Μορφωτικού Συλλόγου της “Της Ορεστίδος”

“Νέα φοροεπιδρομή με αύξηση στα καύσιμα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”

Ερώτηση 42 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας-Συνυπογράφει η Μαρία Αντωνίου Για σενάρια νέας…

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών”

“Πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών: Ενδοοικογενειακή βία”

Διήμερο σεμινάριο Agility για σκύλους στην Κοζάνη και μεγάλη επίδειξη σκύλων με το διεθνούς φήμης κυναθλητή Davide Codebue

Ο Κυναθλητικός Όμιλος WHITE GHOSTS στην Κοζάνη διοργανώνει διήμερο σεμινάριο AGILITY με…

Η κρίση βλάπτει σοβαρά την υγεία..!

Το Σάββατο 11 Φεβρουάριου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς μια σημαντικότατη…

Με επιτυχία η 2η ημερίδα ενημέρωσης του LIFE ATIAS (φωτογραφίες – βίντεο)

Με επιτυχία η 2η ημερίδα ενημέρωσης του LIFE ATIAS (φωτογραφίες – βίντεο)