Υπεγράφη σύμβαση ανάμεσα στο Επιμελητήριο Καστοριάς και το Σύνδεσμο Γυναικείων Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο Επιμελητήριο Καστοριάς και το Σύνδεσμο Γυναικείων Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας  στο πλαίσιο του έργου με τίτλο INECO του Προγράμματος  Interreg IPA – Cross Border Cooperation Programme “Grece – Albania 2014 – 2020”.

Επικεφαλής εταίρος είναι το Επιμελητήριο Καστοριάς ενώ συμμετέχουν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Γυναικείων Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Αργυρoκάστρου, το Κέντρο Ερευνών και Μελετών στα Τίρανα και το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου.

 

Ο σκοπός του προγράμματος αφορά στην υποστήριξη των εν δυνάμει επιχειρήσεων στο στάδιο πριν την οριστικοποίηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για την Ελληνική και την Αλβανική πλευρά είναι 650,000 ευρώ.

 

Η Πρόεδρος του  ΣΥ.Γ.Ε.ΔΥ.Μ.Μιράντα Μπιλιώνη και οι δύο Αντιπρόεδροι κ.κ Χριστίνα Λαπόρδα και Εύη Πρώιου μετά την υπογραφή της σύμβασης αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  Χαράλαμπο Καραταγλίδη και ενημερώθηκαν επισταμένως από την κα Κωνσταντίνα Τογκαρίδου για τις πρώτες προγραμματισμένες δράσεις του ΣΥ.Γ.Ε.ΔΥ.Μ.

 

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…