[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” el_class=”aboutme_content”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”394″ alignment=”center” style=”vc_box_outline_circle_2″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” css_animation=”appear” img_size=”small” el_class=”aboutme_image”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ»

Επενδύοντας στην έγκυρη και εμπεριστατωμένη δημοσιογραφία, η εφημερίδα Ορίζοντες προσφέρει ολοκληρωμένη τοπική, Ελληνική, πολιτική και διεθνή ενημέρωση:

 • Οικονομική & Πολιτική, Ελληνική & Ξένη Ειδησεογραφία
 • Αρθρογραφία – Σχολιασμός
 • Έρευνες
 • Αναλύσεις – Οικονομοτεχνικές & Πολιτικές
 • Επιχειρήσεις / Αγορά
 • Πρόσωπα
 • Περιφέρεια
 • Ειδικές Εβδομαδιαίες Σελίδες
 • Πολιτισμός
 • Χρηστικές Πληροφορίες / Ψυχαγωγία
 • Αθλητικά

Τα θέματα που δημοσιεύονται στην εφημερίδα  είναι ποικίλης ύλης και ανεξάρτητα κομματικά. Σκοπός της εφημερίδας είναι να ενημερώνει κάθε μέρα τους αναγνώστες της για τα νέα του Νομού Καστοριάς και επιπλέον με θέματα που αφορούν την υγεία, τις εξορμήσεις, την γεωργία κ.α

Κατά καιρούς η εφημερίδα έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία δημοσιεύοντας άρθρα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενημερώνοντας τον κόσμο για αυτές.

Την επιμέλεια της εφημερίδας όσον αφορά το συντακτικό κομμάτι την έχει αναλάβει η έγκριτη δημοσιογράφος Χρύσα Κοσμίδου και η δημοσιογραφική της ομάδα. Η Χρύσα Κοσμίδου  που υπηρετεί χρόνια το επάγγελμα της δημοσιογραφίας φροντίζει για την ποιότητα και την ποικιλία των θεμάτων κάθε μέρα.

Η ηλεκτρονική παρουσίαση της εφημερίδας στο Internet μεταφέρει τμήμα του περιεχομένου της στο Διαδίκτυο αποσκοπώντας στο να κάνει γνωστά τα τεκταινόμενα στους απανταχού Καστοριανούς και να τους φέρει πιο κοντά δίνοντάς τους το βήμα να επικοινωνήσουν μαζί μας και κατ’ επέκταση με τους συμπατριώτες τους. Αυτό τον καιρό το site ανανεώθηκε εκ βάθρων και πλέον έχει μετατραπεί σε ένα portal με ειδήσεις και όχι μόνο απ’ όλο το νομό και όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται περαιτέρω φιλοδοξώντας να συνεχίσει να είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα site στο νομό μας.

Η εφημερίδα Ορίζοντες το τελευταίο χρόνο έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες όσον αφορά το πελατολόγιο της, μεγάλες εταιρείες την έχουν επιλέξει για την προβολή τους σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας καταφέρνοντας να διαφημιστούν ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας με μία μόνο εφημερίδα και στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

Πέραν όμως από τη δράση της εφημερίδας όσον αφορά το διαφημιστικό κομμάτι, η εφημερίδα Ορίζοντες έχει κάνει αισθητό και τον κοινωνικό της χαρακτήρα έχοντας υπάρξει πολλές φορές χορηγός επικοινωνίας σε διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν τα κοινά.

Στόχος της εφημερίδας είναι να ενημερώνει ποιοτικά τους αναγνώστες της και παράλληλα να αποτελεί το πιο οικονομικά συμφέρον μέσο προβολής επιχειρήσεων κάθε είδους.

Eρευνώντας καθημερινά την αγορά, η διαφημιστική ομάδα της εφημερίδας ψάχνει να βρει και να προτείνει στους πελάτες της τις πιο συμφέρουσες προτάσεις συνεργασίας ώστε να τους βοηθήσει στη προβολή της επιχείρησής τους. Χάρη στην ευρεία διάθεση της εφημερίδας αποτελεί μέσο προβολής τόσο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και για μεγάλες εταιρείες που απευθύνονται σε όλο το εύρος της αγοράς Δυτικής Μακεδονίας.

Στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς, στην οδό Στρ. Άρτη 21, λειτουργεί το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, προσφέροντας στους αναγνώστες της εφημερίδας τη δυνατότητα να διαφημιστούν αποτελεσματικά ή να βάλουν τη μικρή αγγελία ή ανακοίνωση που τους ενδιαφέρει.

Βασική αρχή της εφημερίδας Ορίζοντες είναι το χτίσιμο μακρόχρονων και αξιόπιστων σχέσεων με τους πελάτες της καθώς οι ίδιοι αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για την ίδια την εφημερίδα και το έργο που παράγει.

Μέχρι το τέλος του 2012 η εφημερίδα Ορίζοντες σκοπεύει να γίνει το πιο «δυνατό» χαρτί στο χώρο των διαφημίσεων για μεγάλες εταιρείες της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας που στοχεύουν να διευρύνουν την επαγγελματική τους δράση στη Δυτική Μακεδονία, μιας αγοράs που αυξάνεται ολοένα περισσότερο καθημερινά και αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας στις μέρες μας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ»

 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Γιατί είναι σημαντική η εταιρική ταυτότητα  ?

Ο προσδιορισμός της εταιρικής ταυτότητας είναι το σημαντικότερο στοιχείο στην έναρξη λειτουργίας μιας επιχείρησης. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα από την αρχή, δυσκολεύονται πάρα πολύ να την αποκτήσουν και να την προωθήσουν στους πελάτες τους στη συνέχεια.

Στους ορίζοντες διαμορφώνουμε μαζί την εταιρική σας ταυτότητα με πρωτότυπες καινοτόμες αλλά και λειτουργικές ιδέες μέσα από το δημιουργικό τμήμα. Όνομα, λογότυπό διαφημιστικά μηνύματα αλλά και η γενικότερη στρατηγική Μάρκετινγκ χαράσσεται από το ειδικευμένο προσωπικό.

 

ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 • Επαγγελματικές Κάρτες
 • Επιστολόχαρτα
 • Folder
 • Φάκελοι Αλληλογραφίας
 • Λογιστικά Μπλοκ
 • Προϊοντικοί Κατάλογοι (prospect)
 • Διαφημιστικά Έντυπα
 • Ενημερωτικά φυλλάδια
 • Αφίσες Ημερολόγια
 • Επικάλυψη εξωτερικών χώρων
 • Διακόσμηση Βιτρινών & εσωτερικών χώρων
 • Κάλυψη επαγγελματικών Οχημάτων
 • Επιγραφές – Σήμανση επιχειρήσεων
 • Διαφημιστικά Stand Προϊόντων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι ένα είδος διαφήμισης που βρίσκετε σε συνεχή άνοδο  και κερδίζει συνεχώς πολλούς και φανατικούς οπαδούς, στους ορίζοντες αναλαμβάνουμε όλο τον στρατηγικό σχεδιασμό της ηλεκτρονικής διαφήμισης χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία και στόχους.

Αφού καταστρώσουμε μαζί το στρατηγικό πλαίσιο για την διαδικτυακή παρουσία και τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων υλοποιούμε μαζί τα βήματα που αντιστοιχούν στις ανάγκες της εταιρίας σας.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προβολή επιχειρήσεων σε διάφορα σημεία του νομού Καστοριάς μέσω οθονών .

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Κατασκευή ιστοσελίδας.  Κατασκευή Blog.

 

ΠΡΟΩΘΗΣΗ

SEM (Μαρκετινγκ με τη χρήση μηχανών αναζήτησεις). είναι όλες αυτές οι ενέργειες που γίνονται ώστε να εκμεταλλευθούμε προς όφελος μας καλύτερα τις μηχανές αναζήτησης

SEO (Βελτιστοποίηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης). Είναι οι ενέργειες που γίνονται ώστε μια σελίδα να εμφανίζεται ψηλά στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. PPC: Είναι οι διαφημίσεις που μπαίνουν στις μηχανές αναζήτησης (πχ google adwords) και εμφανίζονται κατά την αναζήτηση ως “sponsored links” στις λέξεις κλειδιά (keywords) που έχουμε επιλέξει.

Email campaigns: Βρίσκουμε και αξιοποιούμε για εσάς λίστα πιθανών πελατών (leads/prospects). Επίσης μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την λίστα των ήδη υπάρχοντων πελατών σας, ώστε να προωθήσετε νέες υπηρεσίες και προϊόντα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.