Ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό, στο ΔΑΚ Καστοριάς, απόλαυσαν τα παιδιά που συμμετείχαν στους φιλικούς αγώνες μπάσκετ με την ομάδα IBC Ιωαννίνων

Αυτή την Κυριακή δεν έκαναν την καθιερωμένη προπόνηση, αλλά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες που διοργάνωσε ο σύλλογός μας. Η χαρά και η ικανοποίηση για τα παιδιά που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα ήταν μοναδική και παράλληλα οι γονείς που παραβρέθηκαν στις κερκίδες χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους! Οι προπονητές των ομάδων έδωσαν στους μικρούς αθλητές τις απαραίτητες οδηγίες και μέσα από τις υπέροχες συνεργασίες που έκαναν, δέχτηκαν το αυθόρμητο χειροκρότημα της κερκίδας.

 

Κάθε ομάδα αγωνίστηκε για 4 δεκάλεπτα, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και παράλληλα ο σύλλογος μας φρόντισε να υπάρχουν και διαιτητές!

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα μπάσκετ IBC Ιωαννίνων που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για το αγωνιστικό τους ήθος!

 

Α.Σ. Καστοριάς

 

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

Μαρία Αντωνίου: Πρόγραμμα Περιοδείας 4/5

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας κι ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής