Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μια αθλητική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και όπως κάθε χρόνο οι προπονητές της ομάδας μας, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία φιλικούς αγώνες αυτή τη φορά με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

 

Έτσι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 η ομάδα μπάσκετ των ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

 

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο και όλοι οι προπονητές και η γυμνάστρια των ακαδημιών του συλλόγου, συνόδεψαν τους μικρούς αθλητές.

Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του γηπέδου «παλατάκι» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και οι διοργανωτές επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του κανονικού γηπέδου, κάτι που χαροποίησε ιδιαιτέρως τους μικρούς μπασκετμπολίστες!

 

Τα παιχνίδια ήταν πολύ ανταγωνιστικά, οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά τα οποία έπαιξαν με πολύ δύναμη και πάθος και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από τους γονείς που παραβρέθηκαν στις κερκίδες!

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, ακολούθησε επίσκεψη στο μουσείο μπάσκετ της ομάδας του ΠΑΟΚ όπου υπάρχει πλούσιο ιστορικό υλικό με κύπελλα, στολές και φωτογραφίες. Η ξενάγηση έγινε από τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κ. Γιώργο Βαλαβανίδη, ο οποίος αναφέρθηκε και σε διάφορα χαρακτηριστικά γεγονότα της ομάδας.

 

Θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά για τον υποδειγματικό αγωνιστικό χαρακτήρα που έδειξαν και τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά και που πάντοτε βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τους προπονητές και τον κ. Γιώργο Βαλαβανίδη για την υποδειγματική φιλοξενία!

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Την Κυριακή το μεσημέρι οι Παγκορασίδες του Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισαν την Μεσοποταμία, μία από της καλύτερες ομάδες του τουρνουά των Παγκορασίδων.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, και με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό μπάσκετ και να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα.

 

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Σανατσίου Πην., Λίλιου Ολ., Τομοπούλου Όλ., Βασιλειάδου Σ., Ντούφα Δαν., Ντόντη Ολ.,  Ευαγγέλου Αμ., Κωνσταντίνου Δωρ., Τερζοπούλου Νεφ. και Μπίτρι Κατ..

 

You May Also Like

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Αγία Μαρίνα Τσοτυλίου

Στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τσοτυλίου μετέβη  τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017,…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 12-03-2018 έως 18-03-2018)

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…

Με κλήρωση οι σημαιοφόροι στο Δημοτικό και επίσημα

Με κλήρωση οι σημαιοφόροι στο Δημοτικό και επίσημα 

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ο τελευταίος αγώνας για το 2023 από τα αναπτυξιακά τμήματα του Α.Σ.…

Σε δημόσια διαβούλευση η δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης στον Δήμο Καστοριάς

Σε καιρούς οικονομικής κρίσης υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να προσφέρουν ένα…

Θεραπευτές Ειδικής Αγωγής Νομού Καστοριάς :«ΟΧΙ στη σύναψη σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ»

Ο ΕΟΠΥΥ, προχώρησε σε ανακοίνωση αλλαγών στο χώρο των    υπηρεσιών « Ειδικής…

Παρουσία Δημάρχου στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής παραβρέθηκε την Παρασκευή 3/3/2017 στην συνεδρίαση…

Δήμος Καστοριάς: Εγκρίθηκε η χρηματοδότη του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg IPA CBC “Greece-Albania 2014-2020”

  Δήμος Καστοριάς: Εγκρίθηκε η χρηματοδότη του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg…