Η ομάδα των Παλαιμάχων Αστραπής Μεσοποταμίας για να τιμήσει τρεις ποδοσφαιριστές που πλέον δεν είναι μαζί μας, διοργάνωσε φιλικό αγώνα με τους Βετεράνους Μεσογείου Κύπρου στο γήπεδο Μεσοποταμίας.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση στις 30 Μαρτίου όλα ήταν έτοιμα, η συγκίνηση ήταν μεγάλη γιατί τιμήθηκαν από τις δύο ομάδες οι Κωνσταντίνου Χρήστος, Καρπόζηλος Κώστας, Μάρκου Ηλίας. Επίσης νιώθαμε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούσαμε τα αδέρφια μας από την μαρτυρική Κύπρο.
Μετά το τέλος του αγώνα όλοι μαζί πήγαμε στην Εύξεινο Λέσχη της Μεσοποταμίας όπου έγιναν απονομές αναμνηστικών, ακολούθησε φαΐ και πολύ χορός από τον σύλλογο Μακεδονικών χορών και την Ποντιακή Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας.

Το ευχαριστήριο μήνυμα των Παλαιμάχων Αστραπής Μεσοποταμίας 

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της αστραπής Μεσοποταμίας για την βοήθεια σε ό,τι χρειαζόμαστε, πάντα είναι δίπλα μας.

επίσης να ευχαριστήσουμε και όλο το φίλαθλο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να τιμήσουμε αυτούς τους σπουδαίους και υπέροχους ανθρώπους.

πάντα μια οικογένεια από τις ακαδημίες έως τους παλαίμαχους!!!!

Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τον Πρόεδρο της Δημήτρη Τριανταφύλλου για την οικονομική στήριξη της ομάδας μας, καθώς και τον ορισμό τριπλέτας διαιτητων.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του Μάρκου Ηλιά για την οικονομική βοήθεια προς την ομάδα μας και ειδικά τον γιο του Βασίλη που αν και βρίσκεται στην Αμερική μας συμπαραστέκεται συνέχεια. Βασίλη στο επόμενο φιλικό σε περιμένουμε.. η εστία της ΑΣΤΡΑΠΗΣ είναι και δική σου!

Ευχαριστούμε την Οικογένεια του ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για την προσφορά σε φωτογραφίες και βίντεο και για όλη την συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Οικογένεια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ για την οικονομική στήριξη της ομάδας μας. Η οικογένεια σου ΓΚΑΤ είναι και δικιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά την Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας για την παραχώρηση της αίθουσας, για την υλική βοήθεια καθώς και για το χορευτικό.

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο Μακεδονικών χορών Άγιος Δημήτριος που χόρεψαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού Αθλητισμού Θεόφιλο Ζυμπίδη για την οικονομική του βοήθεια.

Η ομάδα Παλαιμάχων Αστραπής Μεσοποταμίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους:

Φούρνο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Αθλητικά είδη SPORTACTION, Φωτοβολταικά ENSOL, Κρεοπωλείο ΑΜΙΝΟΞΕΑ, Σούπερμαρκετ ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Ποτοεμπορική ΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, Καρποζήλου Σοφία, Καφέ-Πίτσα ΕLITE.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας από την μαρτυρική μας ΚΥΠΡΟ που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον αγώνα για να τιμηθούν αυτοί οι τρεις ξεχωριστοί Άνθρωποι.

Παλαίμαχοι Αστραπής Μεσοποταμίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

ΦΣ Κοζάνης: Φιλικός αγώνας στην Κοζάνη εις μνήμην του Παύλου Μυροφορίδη

θα αναμετρηθούν η ΦΣ Κοζάνη και μια ομάδα φίλων του Παύλου Μυροφορίδη