Όλα έτοιμα για την έκτη σειρά των αγώνων Run Greece

Η συνέντευξη Τύπου για τη σειρά αγώνων Run Greece δόθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Για έκτη διαδοχική χρονιά επτά πόλεις της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν μοναδικούς αγώνες και να δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες της να βιώσουν μια μεγάλη γιορτή.

Πρόκειται άλλωστε για μια σειρά αγώνων που αφορά όχι μόνο στους αθλητές, αλλά στα μέλη όλης της κοινωνίας. Η ομοσπονδία πάντα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση με μεγάλο χορηγό την Wind έχει καταφέρει να καθιερώσουν τους αγώνες στις επτά πόλεις που διεξάγονται. Φέτος ο στόχος για τον καθένα από τους διοργανωτές είναι να δει ακόμη περισσότερους δρομείς όλων των ηλικιών στους δρόμου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στην Λάρισα το Σάββατο 24 Μαρτίου.

Κώστας Παναγόπουλος (πρόεδρος ΣΕΓΑΣ): «Οταν το 2012 αρχίσαμε να συζητούμε την ιδέα διεξαγωγής των αγώνων, θέσαμε ως στόχο να βγάλουμε στους δρόμους τους κατοίκους των πόλεων. Σήμερα αισθανόμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε μεγάλο βαθμό ο στόχος έχει επιτευχθεί. Χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες έβαλαν την άθληση στη ζωή τους, το τρέξιμο ή το βάδισμα με όποιες θετικές συνέπειες έχει αυτό για τους ίδιους. Η επιτυχία οφείλεται σε έναν σπάνιο συνδυασμό συνεργασιών, ο ΣΕΓΑΣ, οι Περιφέρειες, οι Δήμοι, η WIND, οι εργαζόμενοι, οι ΕΑΣ και οι εθελοντές, συνέβαλαν ώστε το Run Greece να μεγαλώνει συνεχώς. Η Wind έχει πάψει να είναι απλώς χορηγός, αλλά είναι μέλος της οικογένειας της σειράς. Οι άνθρωποι της έχουν στηρίξει όχι μόνο οικονομικά και επικοινωνιακά, αλλά με ομάδες δρομέων και με το κοινωνικό τους πρόγραμμα».

Θανάσης Ράπτης (πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων δρόμου): «Ξεκινάμε με δύναμη και αισιοδοξία έχοντας πίσω μας τα πέντε επιτυχημένα χρόνια. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο, ο τελικός των Run Greece στον Μαραθώνιο Αθήνας είναι καινοτομίες που έχουμε εντάξει από πέρυσι στη διοργάνωση και διατηρούμε και φέτος. Η σειρά αγώνων θα ξεκινήσει στη Λάρισα, το Σάββατο στις 24 Μαρτίου σε έναν αγώνα, που για πρώτη φορά θα γίνει απόγευμα».

Λάζαρος Ζήσης (αντιδήμαρχος Καστοριας) : «Τιμή για εμάς να γίνεται αυτός ο αγώνας, κάνουμε τα πάντα ώστε η συνεργασία να είναι άριστη. Φέτος θα ενισχύσουμε την προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να βγει ο κόσμος έξω».

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 14ης αγων Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 14ης αγων Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α2: Η Καστοριά υποδέχεται τον Ηρακλή

Α2: Η Καστοριά υποδέχεται τον Ηρακλή

Παράταση των αιτήσεων για τη Σχολή διαιτησίας

Παράταση των αιτήσεων για τη Σχολή διαιτησίας

Το Άργος Ορεστικό υπέταξε και το Αγρίνιο

Με όπλο την εξαιρετική άμυνα, αλλά και την ψυχή των παικτών του…

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Νίκες και πρώτη θέση για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Νίκες και πρώτη θέση για τους άνδρες του Κένταυρου…

1ο Τουρνουά Beach Volley 2016 Λιτόχωρο – Παρών αθλήτριες της Α.Π. Καστοριάς

Σήμερα Παρασκευή ( 01/07/2016 ) ξεκινάει το 1ο Τουρνουά Beach Volley Juniors Regional, στο…

Ο Πρωτέας συμμετέχει στο 3ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών

Με 8 Αθλητές και Αθλήτριες συμμετέχει ο Πρωτέας στο 3ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα…

Η κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης ΚΕΛΕΤΡΟΝ

Η κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης ΚΕΛΕΤΡΟΝ

Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς: Η Βασιλική Τρυγούτη είναι η πρώτη ποδοσφαιρίστρια της Ακαδημίας που προωθείται στην πρώτη ομάδα!

Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς: Η Βασιλική Τρυγούτη είναι η πρώτη ποδοσφαιρίστρια της…

Διήμερες εκδηλώσεις “Γιορτή της Κωπηλασίας” από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Διήμερες εκδηλώσεις “Γιορτή της Κωπηλασίας” από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς