Ώρα για δουλειά για τους ανθρώπους του Συνδυασμού του Γιάννη Κορεντσίδη

 

Είδηση έβγαλε η συνέντευξη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις κινήσεις που κάνει και τη δραστηριοποίησή του, έπειτα από την πρόσφατη εκλογή του κι ενόψει της προετοιμασίας για την ανάληψη των καθηκόντων του, αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν συγκροτηθεί 12 Ομάδες Εργασίας που αποτελούνται απ’ όλα τα μέλη του Συνδυασμού.   

 

Ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες συναντήσεις των ομάδων αυτών με την παρουσία του επικεφαλής, στο πρώην εκλογικό κέντρο, στην περιοχή Ομονοίας, που λειτουργεί πλέον σαν γραφεία του Συνδυασμού και χώρος συναντήσεων και συσκέψεων.

 

Ο Γιάννης Κορεντσίδης έδωσε σαφείς κατευθύνσεις και οδηγίες τα project που θα πρέπει να αναπτύξουν, με αναλυτικές οδηγίες για κάθε τομέα και για όλα τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα, προκειμένου να ξεδιπλωθεί και να αναπτυχθεί ένας πολύ συγκεκριμένος σχεδιασμός για την αντιμετώπισή τους.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο Δήμος Καστοριάς αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και οι προκλήσεις αυτές αντιμετωπίζονται μόνο με συλλογική προσπάθεια. Άλλωστε η δύναμη της ομαδικότητας είναι αυτή που συνήθως λύνει προβλήματα, δίνει λύσεις και φέρνει αποτελέσματα», επισημαίνοντας ότι σε δεύτερη φάση οι ομάδες αυτές δύνανται να πλαισιωθούν από το δυναμικό όλων των υπόλοιπων παρατάξεων και σε τρίτο στάδιο από ενεργούς πολίτες «που θέλουν να συμμετέχουν και να συνδράμουν μαζί μας για να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μας μπροστά».

 

Το επόμενο διάστημα τα μέλη της κάθε ομάδας θα εκπονήσουν ένα πλάνο στρατηγικού σχεδιασμού τοπικής αναζωογόνησης, ανάλογα με το αντικείμενο της επιλογής τους, το οποίο θα κατατεθεί στον νέο Δήμαρχο εντός 15 ημερών ώστε να μπει σε τροχιά υλοποίησης από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

 

You May Also Like

Ο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Καστοριά

Ο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Καστοριά

Νέα όπλα για την αντιμετώπιση του Ca

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ιατρική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων…

Νέες εντάξεις έργων (164.721,60 ευρώ) στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Νέες εντάξεις έργων (164.721,60 ευρώ) στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για τον Δήμο…

Πρωταθλητής ο Α.Σ. Καστοριάς του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2022-2023

Μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, κόσμος και ομάδα έγιναν ένα, γιορτάζοντας την κατάκτηση του κυπέλλου!

Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς: Στο Κάστρο του Πλαταμώνα, τον Άγιο Παντελεήμονα και το αρχαιολογικό πάρκο Δίου στην Κατερίνη.!!!

Γιορτάζουμε την ημέρα του πατέρα με μια ημερήσια εκδρομή !!!

Σημαντική ενημέρωση: Εφαρμογή Καταγραφής Ξενικών Ειδών

  Σημαντική ενημέρωση:  Εφαρμογή Καταγραφής Ξενικών Ειδών

Εγκληματική αδιαφορία πού προκαλεί πολλαπλούς κινδύνους η ανεξέλεγκτη απόρριψη των κενών φιαλών φυτοπροστατευτικών σε αγροτικές περιοχές

Νίκος Παναγιωτόπουλος:‘’ οποίος κατουράει στην θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι ‘’

Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε.…