Έγκλημα στο Βελβεντό: Ξέσπασε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου – «Τα ισόβια να είναι ισόβια»

Τα παιδιά της δεν επιθυμούν επικοινωνία με τον πατέρα τους

 

Η μητέρα της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε άγρια το 2016 από τον σύζυγο της, ξέσπασε για την εξέλιξη που παίρνει η υπόθεση λόγω των αναβολών και τόνισε πως θέλει «τα ισόβια να είναι ισόβια» για τον δράστη.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, η γυναίκα εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένη στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η δεύτερη κόρη και άλλοι συγγενείς, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της.

«Τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρίς εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, οι συγγενείς της Ανθής σε όλη αυτή τη μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016, έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές, αλλά αναμένουν από το δικαστήριο μια δίκαιη απόφαση για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής σήμερα είναι σε ηλικία 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της, έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Σημειώνεται, ότι η αποκάλυψη της δολοφονίας «πάγωσε» την κοινή γνώμη που για μέρες παρακολουθούσε τις εκκλήσεις του συζύγου – δολοφόνου να επιστρέψει στο σπίτι και τα τρία παιδιά της η Ανθή. Ο Τάσος Τσιουχάρας, αρχικά, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη στην εξαφάνιση της συζύγου του και συμμετείχε, δήθεν, στις έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεσή της.

Μάλιστα, είχε καταφέρει να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και να τους πείσει ότι η 37χρονη τον εγκατέλειψε. Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο χωράφι, το οποίο ο δράστης είχε οργώσει με το τρακτέρ του για να εξαφανίσει τα στοιχεία της αποτρόπαιης δολοφονίας, είπε ψυχρά με κυνισμό στους αστυνομικούς: «Εγώ την σκότωσα και ας φάω και ισόβια… ».

 

 

You May Also Like

Γαλλία: Τέλος το ποπ κορν και τα αναψυκτικά εντός των σινεμά

Πως αντιδρούν οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων και οι σινεφίλ στα νέα μέτρα;

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

Αγρίνιο: Πιστοί προσκύνησαν κάστανο που είχε βράσει ο Παΐσιος

Παρουσία πλήθους πιστών, τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Παΐσιου του Αγιορείτη στον προαύλιο…

Τις συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης των παιδιών στην Ουγκάντα της Αφρικής παρακολούθησε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Ευχαριστίες προς την Εκπαιδευτικό κ. Φανή Μπίζιου.

Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών με τους Συντονιστές των  Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας

Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών με τους Συντονιστές των  Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας

Σκέψεις για απαγόρευση πώλησης τσιγάρων σε νέους κάτω των 25ετών

Δραστικά μέτρα εξετάζουν οι Βρετανοί, την ώρα που στη Νέα Ζηλανδία αναμένεται…

Επεμβάσεις στην σπονδυλικη στήλη με χρήση leaser στην Ορθοπεδική του Μποδοσάκειου

Η Ορθοπεδική κλινική εξασφάλισε τα απαραίτητα κονδύλια για την εφαρμογή των θεραπειών