Έγκλημα στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια: Τον σκότωσε για τα κοινόχρηστα και τα… μάγια

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστης είναι 32χρονος Έλληνας, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία.

Ο 32χρονος δράστης, στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

«Μου είχε κάνει μάγια και γι’αυτό τον σκότωσα. Αγόρασα όπλο από το Μενίδι, τον ακολούθησα μέχρι τη δουλειά του στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του, άνοιξα την πόρτα του οδηγού, τον πυροβόλησα και εξαφανίστηκα».

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος, το θύμα διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον ίδιο. Οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί και πολλές φορές το θύμα τσακώθηκε με τη γυναίκα του δράστη που ήταν διαχειρίστρια στην πολυκατοικία γιατί όπως ισχυριζόταν ο δράστης, τον έκλεβαν στα κοινόχρηστα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπού, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στα Καλύβια.

Ο ημεδαπός, πρωινές ώρες της 23 Δεκεμβρίου 2020, βρέθηκε νεκρός εντός οχήματος σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στα Καλύβια.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα, δράστης είναι 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας ο 32χρονος και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή».

dikaiologitika.gr

You May Also Like

Αναστέλλονται οι λειτουργίες όλων των τιμημάτων του Συλλόγου «Χλόη Φουντουκλή»

  Αναστέλλονται οι λειτουργίες όλων των τιμημάτων του Συλλόγου «Χλόη Φουντουκλή»

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης επισκέφθηκε την Καστοριά, με επικεφαλής τον βουλευτή Αττικής, Αντώνη Μυλωνάκη, κλείνοντας τον κύκλο της επίσκεψης στη Δυτική Μακεδονία

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης επισκέφθηκε  την Καστοριά, με επικεφαλής τον βουλευτή Αττικής,…

Το ερχόμενο Σάββατο η συνάντηση του Συλλόγου «Ηλιακών και Πλανητικών Παρατηρήσεων, Καστοριάς»

Το ερχόμενο Σάββατο η συνάντηση του Συλλόγου «Ηλιακών και Πλανητικών Παρατηρήσεων, Καστοριάς»

Οι πλουσιότερες αυτοδημιούργητες Αμερικανίδες για το 2020

Οι πλουσιότερες αυτοδημιούργητες Αμερικανίδες για το 2020

Ανοιχτή πρόσκληση Γ. Γρηγοριάδη για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος: Βρέθηκαν πάρα πολλά πουλιά νεκρά ή παγιδευμένα από πετονιές ή από δίχτυα στη λίμνη της Καστοριάς

Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος: Βρέθηκαν πάρα πολλά πουλιά νεκρά ή παγιδευμένα από πετονιές…

Ἐπίσκεψη Μητροπολίτου Καστορίας στό Χιονάτο, τόν Μεσόβραχο καί τήν Καλή Βρύση

Ἔγινε δέηση στόν Ναό τοῦ Ἁγίου Νικολάου, ὁ Σεβασμιώτατος ἀπηύθυνε λόγο πνευματικό στούς Ἐνορίτες, καί τόν προσεφώνησε ὁ κ. Κεκίρογλου.