Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν από τους ανθρώπους που ρίσκαρε επαγγελματικά, καθώς θεωρούσε πως ήταν η μοναδική δίοδος για να εξελιχθείς.

Μια ιστορία που ενδεχομένως δεν θα ξεχαστεί ποτέ για τον Αριστοτέλη Ωνάση, όταν ακόμα είχε την Ολυμπιακή,  αφορά ία συνομιλία που είχε με τον κουλουρά, όπου αγόραζε κάθε μέρα ένα κουλούρι.

Συγκεκριμένα πήγε μια μέρα ο Ωνάσης και λέει του κουλουρά: «Αν βρω, αν ο αριθμός των κουλουριών που έχεις είναι μονός ή ζυγός, θα μου δώσεις όλα τα κουλούρια σου. Αν όμως δεν το βρω, θα σου δώσω 5.000 δραχμές (εκείνη την εποχή με τόσα χρήματα μπορούσε να αγοράσει κανείς ένα διαμέρισμα). Και απαντάει ο κουλουράς: ”Μα θα χάσω όλα τα κουλούρια μιας μέρας… Και απαντάει ο Ωνάσης: ”Γι’ αυτό θα μείνεις για πάντα κουλουράς…”».

ΠΗΓΗ: https://www.enimerotiko.gr

You May Also Like

Επιβεβαιώνεται ο Τάσος Δούσης: «Άρχισαν τα όργανα! Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…»

«Ο τουρισμός δε ζει το μύθο του στην Ελλάδα»

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Αύριο λήγει η προθεσμία για την πληρωμή

Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσα στην προθεσμία καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο το διπλάσιο ποσό.

Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη – Δρίτσα για τη Novartis – “Ο Τσίπρας έβαλε την υπόγα του διαδικτύου να λέει ότι είμαι ένοχος””

Table of Contents Hide Κριτική Τσίπρα για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ: Ημίμετρα…

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για επιβάτη Blue Horizon

Ο 36χρονος που πνίγηκε είχε επιβιβαστεί νωρίτερα και προσπαθούσε να ξαναμπεί

Παπαθανάσης: Και πανηγύρια θα κάνουμε και θα χορέψουμε

Παπαθανάσης: Και πανηγύρια θα κάνουμε και θα χορέψουμε

Επέτειος 1821 – Μακρόν: Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την Ελλάδα

Επέτειος 1821 – Μακρόν: Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την…

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου – Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου– ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου – Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου– ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Πυρκαγιά – Κλινδιά: Τούμπαρε πυροσβεστικό – Δύο τραυματίες

Πυρκαγιά – Κλινδιά: Τούμπαρε πυροσβεστικό – Δύο τραυματίες