Έρχεται η νέα σειρά της ΕΡΤ «Η ζωή εν τάφω», τα  γυρίσματα της οποίας έγιναν και στην Καστοριά

Η μυθοπλασία επιστρέφει στην ΕΡΤ με το αριστούργημα του Στρατή Μυριβήλη. Η ΕΡΤ επανέρχεται δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία με την τηλεοπτική μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Στρατή Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω». Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής, σε σενάριο-σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στις 22:00.

157 ηθοποιοί, 1600 κομπάρσοι, 55 άτομα πίσω από τις κάμερες και 19.000 σελίδες σεναρίου, χρειάστηκαν για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Στράτη Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω». Με σκηνικό τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις που οδηγούν στον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, εξελίσσεται ο μεγάλος έρωτας του εθελοντή στρατιώτη Αντώνη Κωστούλα και της νεαρής δασκάλας του Παρθεναγωγείου Μυτιλήνης, Μυρσίνης, μεταφέροντας στο κοινό μια ιστορία με ξεκάθαρο αντιπολεμικό μήνυμα.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγιναν στην πατρίδα του Μυριβήλη, την Λέσβο και στο πανέμορφο γραφικό χωριό του Συκαμιά, όπως επίσης στα χωριά Κορέστεια της Καστοριάς και πολλά μέρη της Αττικής.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Αρμένης, Δημήτρης Ήμελλος, Ερρίκος Λίτσης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Βαγγέλης Στρατηγάκος και πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών.

You May Also Like

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Εγκαινιάστηκε σήμερα το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ»

Σοκάρει βίντεο με ξυλοδαρμό κοπέλας από άλλες 4 συνομήλικές της

Kλωτσούσαν την κοπέλα στο κεφάλι ενώ οι οι υπόλοιποι απλά κοιτούσαν….

ΥΠΑΑΤ: Αυστηροί έλεγχοι και βαριά πρόστιμα για την κακομεταχείριση ζώων

ΥΠΑΑΤ: Αυστηροί έλεγχοι και βαριά πρόστιμα για την κακομεταχείριση ζώων

Στολισμός της βόρειας παραλίας, με πρωτοβουλία των καταστημάτων

Με δική τους πρωτοβουλία στόλισαν φέτος τα καταστήματα τη βόρεια παραλία.

Διόδια: Πόσο κοστίζουν – Αναλυτικά οι τιμές σε όλους τους σταθμούς της χώρας

Διόδια: Πόσο κοστίζουν – Αναλυτικά οι τιμές σε όλους τους σταθμούς της…

Δωρεάν θεματικές ξεναγήσεις από τον Δήμο Καστοριάς κατά την εορταστική περίοδο

Σειρά δωρεάν θεματικών ξεναγήσεων διοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς και η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού…

2.000.000€ για την επέκταση αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Κορομηλιάς – Κολοκυνθούς προς την Μεσοποταμία

«Επέκταση Αρδευτικού Δικτύου ΤΟΕΒ Κορομηλιάς – Κολοκυνθούς προς τη Μεσοποταμία»