Εντατικές εργασίες πραγματοποιούνται  τις τελευταίες ημέρες  στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου  του Άργους Ορεστικού.

Ειδικότερα η Δημοτική Αρχή πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην ανάπλαση του αύλειο χώρου του Δημαρχείου καθώς θεωρήθηκε πως θα πρέπει να υπάρξει μια ριζική αλλαγή, αλλά και ένας ιδιαίτερος καλλωπισμός του χώρου «Θελήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα καθώς υπήρχαν πολλά ξερά φυτά και λουλούδια  άναρχα φυτεμένα. Μπήκαμε λοιπόν στη διαδικασία να ξηλώσουμε τα πάντα, αφήνοντας μόνο το χαρακτηριστικό έλατο», ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στέργιος Φιλιάδης.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, η αυλή του Δημαρχείου θα έχει μια εντελώς διαφορετική όψη. Θα έχει πολύ πράσινο και  δέντρα «Στην ουσία θα είναι μια αυλή η οποία θα προδιαθέτει για το τι πρόκειται να δει ο κάθε δημότης ή ο επισκέπτης που έρχεται στο Δημαρχείο. Όλα γίνονται πολύ νοικοκυρεμένα», σχολίασε ο κ. Φιλιάδης.

Το έργο ανάπλασης αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τέλος ο κ. Φιλιάδης θέλησε να ενημερώσει πως η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να προβεί σε αναπλάσεις  αύλειων χώρων και άλλων σημαντικών κτιρίων του Δήμου. Ωστόσο, οι εργασίες αυτές θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει ο χειμώνας.

Χρύσα Κοσμίδου

Comments are closed.

You May Also Like

Ο Σεβασμιώτατος στον Βόλο για την Ανάληψη του Σωτήρος Χριστού

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την μεγίστη Δεσποτική…

Η 1η αγωνιστική για τα πρωταθλήματα υποδομών Κρόνος-ΑΟ Κάστωρ

Η 1η αγωνιστική για τα πρωταθλήματα υποδομών Κρόνος-ΑΟ Κάστωρ

Νέο Προεδρείο για το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Με τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού…

Τον Προστάτη Άγιο των γουναράδων, Προφήτη Ηλία, τίμησε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς

  Τον Προστάτη Άγιο των γουναράδων, Προφήτη Ηλία, τίμησε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών…

Επταήμερη Εκδρομή στα Νέα Στύρα Εύβοιας διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς…

Χρυσές Φίτσιου- Αναστασιάδου στη Ρεγκάτα του Χένλεϊ έπειτα από έναν δραματικό αγώνα

Κέρδισαν την πρώτη θέση σε έναν αγώνα που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας

Πολυαρχιερατικὸς Ἑσπερινὸς γιὰ τὴν Ὁσία Σοφία, στὴν Ἱερὰ Μονὴ Κλεισούρας Καστοριᾶς

Πολυαρχιερατικὸς Ἑσπερινὸς γιὰ τὴν Ὁσία Σοφία, στὴν Ἱερὰ Μονὴ Κλεισούρας Καστοριᾶς

Στον “αέρα” 13 συμβασιούχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού. Π. Κεπαπτσόγλου: «Μας αδίκησε η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών»

Στον “αέρα” 13 συμβασιούχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού. Π. Κεπαπτσόγλου: «Μας αδίκησε…