Οι διάσημες που προχωρούν σε πλαστικές επεμβάσεις, στο πρόσωπο και στο σώμα τους, πολλές φορές δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και παραμορφώνονται.

Πρόσφατο παράδειγμα η Λίντα Εβαντζελίστα, που μεσουράνησε στις πασαρέλες των ’90s. Όπως αποκάλυψε το 56χρονο πρώην μοντέλο, αιτία της απουσίας της από την κοινωνική ζωή, το τελευταίο διάστημα, είναι η παραμόρφωση που έχει υποστεί, τόσο το πρόσωπό της, όσο και το σώμα της, λόγω των αισθητικών επεμβάσεων και για τον λόγο αυτό, θα προχωρήσει νομικά και θα μηνύσει τους γιατρούς για το «αντιαισθητικό» αποτέλεσμα.

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Η Μέλανι Γκρίφιθ φαίνεται πως έχει «ιδιαίτερη αδυναμία» στο υαλουρονικό και έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως μετάνιωσε για τις επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί, αφού πλέον είναι «αγνώριστη». Τα πρησμένα χείλη και τα τσιτωμένα ζυγωματικά δεν θυμίζουν σε τίποτα την άλλοτε καλλονή ηθοποιό.

Η σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε έκανε τη μία επέμβαση μετά την άλλη και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, οι επεμβάσεις, το έντονο μέικ απ και το πλατινές μαλλί, «ήταν μία μάσκα που ήθελε να δημιουργήσει για την προστασία της, καθώς ένιωθε ότι ο κόσμος την κοιτούσε επικριτικά».

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Η Κόρτνεϊ Λοβ, που κέρδισε κάποτε τον Κερτ Κομπέιν και ήταν η «αιτία», σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, για τον θάνατό του, έχει υποβάλλει τον εαυτό της σε πολλές επεμβάσεις, με το πρόσωπό της να έχει παραμορφωθεί. Η ίδια έχει παραδεχτεί μόνο την επέμβαση που έκανε στην μύτη της.

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Η Κιμ Νόβακ, η «ξανθιά του Άλφρεντ Χίτσκοκ» -όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν- δήλωσε στα 82 της πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε στο πρόσωπό της, μα περισσότερο από όλα για τις ενέσεις στα μάγουλά της.

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει ένα tweet για εκείνη το 2014, όταν η ηθοποιός κλήθηκε να παραδώσει ένα Όσκαρ με τον Μάθιου ΜακΚόναχι. «Πρέπει να μηνύσει τον πλαστικό της χειρουργό», είχε γράψει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι διάσημες που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Γκόλντι Χόουν έχει υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις, αλλοιώνοντας τελικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η άλλοτε εντυπωσιακή σταρ της μεγάλης οθόνης έχει εξαφανιστεί από το πρόσωπό της, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στα 76 της χρόνια παραμένει λαμπερή και ακομπλεξάριστη σαν το χρυσό κορίτσι της δεκαετίας του ’60.

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Η Ρενέ Ζελβέγκερ μπορεί να προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι δεν έχει κάνει πλαστικές, την προδίδουν τα τεράστια χείλη και τα μήλα στο πρόσωπό της που φαίνονται συνεχώς «τραβηγμένα». Αποτέλεσμα είναι οι φωτογραφίες της με το «πριν» και το «μετά» να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η αδερφή του Μάικλ Τζάκσον, Λατόγια, ακολουθεί τα βήματα του αδερφού της, αφού έχει φτιάξει την μύτη της ακριβώς όμοια με την δική του, έχει φροντίσει να τραβήξει την περιοχή του δέρματος γύρω από τα μάτια, για να θυμίζουν τα δικά του, ενώ έχει φτάσει να έχει ακόμα και τα ίδια φρύδια.

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Η Τζοσλίν Γουίλντενσταϊν είναι η πάμπλουτη «γυναίκα-γάτα», που έφτασε να «επενδύσει» 2 εκατ. δολάρια στο πρόσωπό της και κατέληξε παραμορφωμένη. Η παθολογική ζήλια της για τον πρώην σύζυγό της Άλεκ Γουάιλντσταϊν και η προσπάθειά της να κρατήσει τον γάμο της, την οδήγησε να υποβληθεί σε αμέτρητες αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάζει με γάτα, αφού στον αγαπημένο της άρεσε αυτό το look.

Διάσημες πλαστικές επεμβάσεις

Ο ίδιος, βέβαια, είχε δηλώσει πως προσπάθησε πολλές φορές να την αποτρέψει από το να το κάνει, όμως, όπως υπογράμμισε «ήταν τρελή και νόμιζε ότι θα φτιάξει το δέρμα της όπως ένα έπιπλο».

Μπορεί να μην κατάφερε να κρατήσει τον σύζυγό της, όμως, κράτησε την περιουσία του, αφού το διαζύγιό τους ήταν το ακριβότερο όλων των εποχών, με τον Άλεκ να της δίνει τελικά αποζημίωση 3,8 δισ. δολάρια σε 13 χρόνια.

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr

You May Also Like

Σχολείο στην Ισπανία διδάσκει στα αγόρια πώς να κάνουν δουλειές του σπιτιού

Σχολείο στην Ισπανία διδάσκει στα αγόρια πώς να κάνουν δουλειές του σπιτιού

Χαμένο κεφάλαιο της Βίβλου ανακαλύφθηκε σε παλίμψηστο χειρόγραφο μετά από 1500 χρόνια

Ήρθε για πρώτη φορά «στο φως» με τη χρήση υπεριώδους φωτογραφίας.

Ο Μπαιντεν κατήργησε την απαγόρευση κατάταξης διεμφυλικών ατόμων στον αμερικανικό στρατό

Ο Μπαιντεν κατήργησε την απαγόρευση κατάταξης διεμφυλικών ατόμων στον αμερικανικό στρατό

Σφοδρές μάχες στη Γάζα – «Νεκροταφείο» το νοσοκομείο Αλ- Σίφα

Ολονύκτιες συγκρούσεις

Ο μαθητής που επέζησε από το τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών έγινε αρχιμανδρίτης

Δυστύχημα Τεμπών: H ιστορία του μαθητή που επέζησε

ΤΟΥΡΚΙΑ: Δολοφόνησε την σύζυγο του και τις δυό του κόρες στην μέση του δρόμου!

ΤΟΥΡΚΙΑ: Δολοφόνησε την σύζυγο του και τις δυό του κόρες στην μέση…

Loreen: Σε ηλικία 20 ετών στην πρώτη της οντισιόν – Δείτε βίντεο

Από το «Idol» στην κορυφή της Ευρώπης δις – Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Ισπανία: Σε αναστολή εργαστήριο που έκανε πειράματα σε ζώα – Στη δημοσιότητα βίντεο που κακοποιούνται

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες