Αυξάνονται οι καλεσμένοι στους γάμους! Τι θα γίνει με την μουσική

Ημέρα αποφάσεων η σημερινή, καθώς συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα δώσεις το πράσινο φως για τουλάχιστον ένα ακόμα βήμα προς την κανονικότητα!

Το «βήμα’ αυτό αφορά στις δεξιώσεις γάμων, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο διπλασιασμός των καλεσμένων από τους 100, στους 200, πιθανότατα από αρχές Ιουλίου, ένα αίτημα που έχει τεθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι όποιες αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα μαζί με την ανακοίνωση έναρξης εφαρμογή της εν λόγω απόφασης.

Σε ότι αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 το βράδυ έως τις 5:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη χθες, δεν τίθεται θέμα άρσης του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης πριν τα μέσα Ιουνίου.

Πάντως, σύμφωνα και με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει και με τη μουσική στους γάμους, αλλά και στα καταστήματα εστίασης, αλλά αν όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται θετικά, αναμένεται να αρθεί και αυτό το μέτρο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι η μουσική είναι στο τραπέζι και αποτελεί αίτημα του υπουργείου. Ωστόσο, όπως σημείωσε η μουσική θα επανέλθει, αλλά δεν μπορεί να πει το πότε θα γίνει αυτό και παρέπεμψε στην επιτροπή των ειδικών.

ΠΗΓΗ:https://www.usay.gr/

You May Also Like

Ο μικρός που ράγισε καρδιές κάνοντας διαδικτυακό μάθημα

Table of Contents Hide Ο μικρός που ράγισε καρδιές κάνοντας διαδικτυακό μάθημα…

Διάταγμα Τραμπ: Οι τρανς γυναίκες θα πηγαίνουν σε ανδρικές φυλακές

Παύεται κάθε ιατρική περίθαλψη σε τρανς κρατούμενες για μετάβαση φύλου

Επιστήμονες αναπτύσσουν εγκεφαλικά εμφυτεύματα για την επιληψία, την αρθρίτιδα και την ακράτεια

Εταιρείες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αναπτύσσουν νευρωνικά εμφυτεύματα για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος παθήσεων.

Η Τουρκία έστειλε συλλυπητήρια στην Ελλάδα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα, καθώς και στο λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας»

Στο νοσοκομείο ο 23χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε από το όπλο του

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για την μεταφορά του κυνηγού που είχε τραυματιστεί σε ορεινή περιοχή στο Σκαμνέλι Ζαγορίου.

Επίσημο: Η Φραπάρ σφυρίζει τον τελικό Παναθηναϊκός – Άρης

Η Στεφανί Φραπάρ είναι κι επίσημα η διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 

Πολεμικό κλίμα στα Σκόπια λόγω… ανεμογεννητριών

Λαός, ειδικοί εναντίον Πρωθυπουργού και κατά ενός μεγάλου εγκλήματος σε ΕΕ