Α2: Στα playoffs Καρδίτσα, Τρικούπης και Καστοριά, εκτός ο Ερμής Αγιάς

Επιτέλους βγήκε λευκός καπνός! Μπορεί η μάχη των Playoffs να ήταν μία από τις πλέον δύσκολες “εξισώσεις” των τελευταίων ετών, όμως το φινάλε της 30ης αγωνιστικής βρήκε στην 4αδα των playoffs τον Χαρίλαο Τρικούπη, την Καρδίτσα και την Καστοριά, με το Διαγόρα Δρυοπιδέων να δίνει το τελικό χτύπημα στον Ερμή Αγιάς

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της φετινής Α2 στην κανονική της διάρκειας, με το ενδιαφέρον να παραμένει στα ύψη μέχρι και στα τελευταία δευτερόλεπτα των αγώνων. Οι μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής είναι η Καρδίτσα και η Καστοριά, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν την πενταπλή ισοβαθμία στην οποία βρέθηκαν, μαζί με Χαρίλαο Τρικούπη, Διαγόρα Δρυοπιδέων και Ερμή Αγιάς και πήραν το εισιτήριο για τα playoffs. Με μειονέκτημα έδρας μπήκε στα playoffs ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος μπορεί να ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών, όμως το αρνητικό αποτέλεσμα δεν στάθηκε τροχοπέδη στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου. Μεγάλος ηττημένος ο Ερμής Αγιάς που παρά το εκπληκτικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, τα αρνητικά αποτελέσματα του β’ γύρου και το σημερινό με τον Διαγόρα τον έθεσαν εκτός της διεκδίκησης της ανόδου. Εκπληκτικό φινάλε στο Ψυχικό, με τον Μάρτιν Παασόγια να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στον Κόροιβο που δεν απέφυγε τελικά τα playouts.

Φινάλε με δάκρυα αποχωρισμού

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Αμύντα, ο οποίος επικράτησε του Ιπποκράτη με 80-62 και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν κανονικά στην Α2, με τις δύο ομάδες να τερματίζουν στο μέσο της βαθμολογίας. Για τον Αμύντα κλείνει σήμερα και ένας κύκλος, μιας και ο Χρήστος Μπάρμπας και ο Σπύρος Διαμαντόπουλος αγωνίστηκαν για τελευταία φορά, έχοντας πάρει την απόφαση να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν οι κορυφαίοι της αναμέτρησης, την ώρα μάλιστα που η ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού είχε εκπληκτικά ποσοστά από τα 6,75 (πάνω από 50% για 35′ λεπτά). Αγωνιστικά ο αγώνας δεν είχε έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού, με τον Αμύντα να έχει από τα πρώτα κιόλας λεπτά διψήφια διαφορά πόντων και μπορεί στο τέλος του α’ ημιχρόνου οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου να μείωσαν στους 9 (44-35), δεν είχαν ανάλογη συνέχεια όμως. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ρυθμοί είχαν πέσει έτσι κι αλλιώς, με τα βλέμματα να πέφτουν στις ενέργειες των δύο παικτών που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην καριέρα τους, με τη συγκίνηση να είναι έντονη τόσο ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Αμύντα, όσο και στο κοινό που επέλεξε να δει το συγκεκριμένο αγώνα.

Δεν κατέβασε ταχύτητα

Τι κι αν ήταν μαθηματικά πρωταθλητής εδώ και αρκετές βδομάδες, τι κι αν έκανε τη φιέστα ανόδου το περασμένο Σάββατο, ο Ιωνικός δεν μπήκε σε mode… διακοπών και επικράτησε και του Αμαρουσίου με 97-81 και αφήνει πίσω του την Α2 με όνειρο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Το Μαρούσι κέρδισε τις εντυπώσεις στα πρώτα λεπτά, πετυχαίνοντας μια μίνι ανατροπή και έχοντας προβάδισμα με 29-21 στο τέλος της α’ περιόδου, εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές και τα πρόσωπα που δοκίμαζε ο Νίκος Βετούλας. Μάλιστα, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά διατήρησε το προβάδισμα της σε όλη τη διάρκεια του β’ δεκαλέπτου, χωρίς όμως να φτάσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τον Λιακόπουλο και τον Καράμπουλα να αναλαμβάνουν δράση και να μειώνουν σε διαφορά τριπόντου στο τέλος του ημιχρόνου. Το γ’ δεκάλεπτο ήταν αυτό που επί της ουσίας καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, με τους πρωταθλητές να τρέχουν ένα επιμέρους 25-12, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας, με τον Λιακόπουλο να είναι ουσιαστικός τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. Στο φινάλε του αγώνα, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στη… μάχη των παικτών του Ιωνικού να πετύχουν άλλη μια 100αρα πριν αποχαιρετήσουν την Α2, χωρίς όμως επιτυχία.

Ξεκούρασε παίκτες και βλέπει playoffs

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε του υποβιβασμένου Εθνικού με 88-73, με τον “γηραιό” να έχει περισσότερο στραμμένο το βλέμμα του στα υπόλοιπα παιχνίδια, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλο του στα playoffs. Ο Κώστας Μέξας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει τον κρίσιμων αγώνων που έπονται και παράλληλα να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, τόσο για το άμεσο μέλλον όσο και μακροπρόθεσμα. Ο νεαρός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε κανένα παίκτη για περισσότερο από 26′ λεπτά και μπορεί να βρήκε ανταγωνισμό στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα, όμως στο φινάλε, πάτησε το απαραίτητο… γκάζι  και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη. Επόμενος αντίπαλος για τους Θεσσαλονικείς ο Χαρίλαος Τρικούπης, με τον Ηρακλή να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, μιας και προηγείται στα μεταξύ τους παιχνίδια με 2-0 και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο αλώβητο μέχρι στιγμής Ιβανώφειο. Κορυφαίος ο Μιχάλης Πολυτάρχου με 24 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Έκανε το level up

Ιστορία έγραψε η Καρδίτσα, η οποία στη δεύτερη χρονιά της στην Α2 θα διεκδικήσει την είσοδο της στα playoffs, με στόχο την άνοδο στη Basket League. Για να έρθει σε αυτή την ιστορική 3η θέση χρειάστηκε η νίκη επί της Καβάλας, η οποία ήρθε με 81-75 και στην πενταπλή ισοβαθμία που δημιουργήθηκε είχε τον καλύτερο συντελεστή, έχοντας περισσότερο νίκες από τις υπόλοιπες ομάδες. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, μιας και μπορεί να δημιουργήθηκε από νωρίς μία διαφορά 10 πόντων (15-5) και να έκλεισε το δεκάλεπτο με το σκορ στο 22-10, όμως η Καβάλα δεν τα παράτησε. Μετά την προσπάθεια να ισορροπήσει το ρυθμό στο β’ δεκάλεπτο, χωρίς μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησε τη δική της αντεπίθεση στα μέσα του γ’ δεκαλέπτου και ενόσω ο ΑΣΚ είχε φτάσει τη διαφορά στο +17 (58-41). Τότε, ένα σερί 2-11 έβαλε ξανά την ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη στο παιχνίδι με κύριους εκφραστές τον Ναούμη με τον Ερεβμπενάζιε. Ο Μπουντερλεβίτσιους έφτασε τη διαφορά ακόμα και στο -3 (60-57), όμως τότε ήταν που αφυπνίστηκαν οι γηπεδούχοι και με ένα σερί 9-3 (69-60) είχαν ξανά τον έλεγχο του αγώνα, ο οποίος κύλησε έτσι μέχρι τέλους. Αντίπαλος πλέον στα Playoffs για τους Θεσσαλούς θα είναι η Καστοριά, η οποία πήρε τη νίκη άνευ αγώνα έναντι της Ευρώπης Πευκοχωρίου, με το σκορ να είναι στο 1-1 και τον ΑΣΚ να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Έχασε αλλά δεν… χάθηκε ο Τρικούπης

Το εκπληκτικό σερί του χάλασε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών με 58-55, με τους “μελανόλευκους” να τερματίζουν στην 1η θέση των playouts και να αντιμετωπίζουν την Καβάλα, την ώρα που η ομάδα του Μεσολογγίου θα έχει το πλέον δύσκολο έργο στα playoffs, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή με μειονέκτημα έδρας και με το σκορ στο 2-0. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον Τρικούπη να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα με 5 πόντους (12-17), όμως οι Πατρινοί κατάφεραν να εξαλείψουν τη διαφορά και το δεκάλεπτο να βρει τις δύο ομάδες με το σκορ στο 21-21. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν αρκετά να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι, με το επιμέρους 8-12 να είναι ανταποκρίνεται στην επιθετική δυσλειτουργία των ομάδων. Ο Απόλλωνας κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του στο β’ ημίχρονο και χάρη στον Καζαρνόφσκι ισοφάρισε σε 39-39, για να αναλάβει εν συνεχεία δράση ο Φώτης Ζούμπος και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Το φινάλε είχε αρκετό σασπένς, με τον Στεφανίδη να δίνει μεγάλη ανάσα με τρίποντο στα 4′ πριν τη λήξη (56-50). Παρόλα αυτά ο Τρικούπης δεν τα παράτησε και ο Παπαδιονυσίου με τρίποντο στα 25” πριν το φινάλε έκανε το 57-55. Ο Ζούμπος ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές του φάουλ που κέρδισε, στη συνέχεια όμως Πολίτης και Δεμερτζής δεν βρήκαν στόχο στα σουτ που δοκίμασαν, με το 58-55 να είναι το τελικό σκορ.

Πάρτι για το Διαγόρα, πικρό φινάλε για τον Ερμή Αγιάς

Αντίθετα συναισθήματα έζησαν μέσα σε δύο ώρες ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και ο Ερμής Αγιάς, με την ομάδα του Αιγάλεω να επικρατεί με 101-80 και να τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, χωρίς να μπει όμως στα playoffs, ενώ εκτός playoffs έμειναν και οι Θεσσαλοί, οι οποίοι όμως μειονεκτούσαν στις ισοβαθμίες με τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου μπήκε εξαρχής νωθρά στο παρκέ, με τους γηπεδούχους του υπηρεσιακού Δημήτρη Φράτα να το εκμεταλλεύονται σε υπερθετικό βαθμό και να χτίζουν διαφορά 15 πόντων (24-9). Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν οι δύο ομάδες είναι το γεγονός πως το ημίχρονο έκλεισε στο 57-28, με τον Διαγόρα να είναι ασταμάτητος από τα 6,75. Η ομάδα του Αιγάλεω που είναι… ειδική στα τρίποντα, τελείωσε τον αγώνα με 53,1% ευστοχίας, την ώρα που το 29,6% φάνταζε ιδιαίτερα φτωχό σε σύγκριση. Το παιχνίδι είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα στο β’ ημίχρονο, με τον Διαγόρα να έχει 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και να κλείνει με χαμόγελο τη φετινή, πειραματική, σεζόν.

Γλίτωσε τα playouts το Ψυχικό

Από την κόλαση στον παράδεισο πέρασε μέσα σε ένα ημίχρονο το Ψυχικό, το οποίο επικράτησε του Κοροίβου με 75-74 και απέφυγε τα playouts που θα τον έβαζαν στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, με την ομάδα της Αμαλιάδας να μην αποφεύγει τη διαδικασία και να αντιμετωπίζει το Μαρούσι με πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Σπύρου Σαμόλη κρατούσε την τύχη στα χέρια της για περίπου ένα ημίχρονο, όταν και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τη διαφορά στο +10 (40-30). Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και προεξέχοντος του πολύπειρου Νίκου Παπανικολάου, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στον πόντο. Το φινάλε ήταν επικό, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και το τρίποντο του Λεϊμάνις στα 2′ πριν τη λήξη να δίνει προβάδισμα με 74-72. Οι δύο ομάδες ήταν άστοχες στη συνέχεια, με τον Παπανικολάου να ισοφαρίζει σε 74-74 και τον Παασόγια να οδηγείται στη γραμμή των βολών. Εκεί ο φόργουορντ του Ψυχικού ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές, κάνοντας το τελικό 75-74, με τον Κόροιβο να μην κάνει επίθεση στο τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Αμύντας – Ιπποκράτης 80-62
Διαγόρας Δρυοπιδέων – Ερμής Αγιάς 101-80
Απόλλων Π. – Χαρίλαος Τρικούπης 58-55
Μαρούσι – Ιωνικός Ν. 81-97
Καρδίτσα – Καβάλα 81-75
Ψυχικό – Κόροιβος 75-74
Εθνικός – Ηρακλής 73-88
Καστοριά – Ευρώπη Πευκοχωρίου 20-0 α.α.

Τα φύλλα αγώνα:

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 80-62
Δεκάλεπτα: 27-14, 44-35, 66-51, 80-62
Διαιτητές: Παγώνης, Καρπάνος, Παζώλης
Αμύντας (Ζαβός): Ζούπας 2, Καμπούρης 5, Τοπάλι 8 (2), Διαμαντόπουλος 9 (3), Καλδής 2, Βαρδιάνος 3 (1), Κερασοβίτης 6, Κουκουνιάς 9, Μπάρμπας 18 (6), Γκαβανόπουλος 14, Κωνσταντακόπουλος 4, Μέλιος
Ιπποκράτης (Παπαδόπουλος): Λάανε 7 (1), Σκούφης, Ναούμης 1, Καλαμπάκας 7 (1), Ασημακόπουλος 6, Χατζηνικόλας 13 (2), Χαρίσης 13, Ψαθάς 10, Μαστόρος 2, Δρόσος 3

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 101-80
Διαιτητές: Παντελίδης-Κατραχούρας-Κωνσταντινίδου (Άκελ)
Δεκάλεπτα: 24-9, 57-28, 83-55, 101-80
Διαγόρας Δρ. (Φράτας): Καλλίλας, Κουκάς 16 (4), Νίκου 3 (1), Νοέας, Μάρτζος 11 (2), Κόκκαλης 15 (4), Τσιώκος 4, Μοτσενίγος 18 (3), Καρασταμάτης 5 (1), Παπαδολιάς 5 (1), Περσίδης 13 (1), Μαχαίρας 11.
Ερμής Αγ. (Παπαδόπουλος): Μηλιώνης 12 (2), Τσιλούλης 4, Σπυρόπουλος 15, Τζόλος 15 (2), Τριανταφύλλου 2, Ζιβάνοβιτς 16 (2), Λάππας 8 (1), Βρέττας, Τσούμας, Λόλας 8 (1).

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 58-55
Διαιτητές: Ψαριανός-Μαγκλογιάννης-Κάρδαρης (Πίγκας)
Δεκάλεπτα: 21-21, 29-33, 49-45, 58-55
Απόλλων Π. (Δελέγκος): Στεφανίδης 7 (1), Βλάχος, Παπαβασιλόπουλος, Μπέμπης, Κασπίρης, Μολφέτας 2, Ζούμπος 16 (3), Μπαζίνας, Εζόμο 11, Δημακόπουλος 2, Καζαρνόφσκι 18.
Χαρίλαος Τρικούπης (Καλαμπάκος): Τζόρτζεβιτς 17, Γυφτάκης, Παπαδιονυσίου 11 (1), Ντόβας, Αδαμόπουλος 2, Σταυρόπουλος 3 (1), Χατζηκυριακίδης 5 (1), Δεμερτζής 9 (1), Αντωνάκης, Γκάτζιος 2, Πολίτης 6.

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. 81-97
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος-Ορφανός Ιορδ.-Γρίβα (Λιμνιάτης)
Δεκάλεπτα: 29-21, 50-48, 62-73, 83-97
Μαρούσι (Κεραμιδάς): Κουκουλάς 6, Στασινός 12 (1), Ξυδάς 5, Χατζηδάκης 13, Γκουαλτιέρι, Κανέλλης 11 (3), Λυκογιάννης 14 (2), Σπηλιόπουλος 2, Σουρλής 3 (1), Μιχαλούτσος 17 (1).
Ιωνικός Ν. (Βετούλας): Βασιλόπουλος 9 (2), Δημητριάδης, Καράμπουλας 10 (1), Πετροδημόπουλος 1, Λιακόπουλος 16, Μιλεντίγεβιτς 6 (2), Κομποδιέτας 15 (5), Παπαδόπουλος 5 (1), Μαυροκεφαλίδης 14 (1), Σαχπατζίδης 5, Κανονίδης 14 (2).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΚΑΒΑΛΑ 81-75
Διαιτητές: Βαρδάλος-Ταρενίδης Στ.-Σιμητόπουλος (Τέγα)
Δεκάλεπτα: 22-10, 46-27, 60-52, 81-75
Καρδίτσα (Τζήμας): Νάκης 2, Γράβας 7 (1), Παπαχρήστος 2, Μαυρογιάννης 9, Παππάς 2, Κακλαμάνος 19 (5), Καρράς 11, Παπαδόπουλος 3, Ερμείδης, Καλλές 2, Σαριμπαλίδης 9 (3), Μαγκουνής 15.
Καβάλα (Καραπιπερίδης): Ερεβμπενάζιε 14 (2), Μπανάσας, Καμάρας 7, Ναούμης 16 (4), Προδρόμου 6, Κουμλέλης 7 (1), Πιεβάλιτσα, Φλιάτης 2, Σκλήβας 6, Σταματογιάννης 2, Μπουτερλεβίτσιους 15 (3).

ΨΥΧΙΚΟ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ 75-74
Διαιτητές: Παπαπέτρου-Μαλαμάς-Καλογερόπουλος Λ. (Ελευθεριάδης)
Δεκάλεπτα: 16-20, 30-40, 59-60, 75-74
Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Αχής 2, Παπανικολάου 20 (2), Παπαδημητρίου 1, Παπαντωνάκος 12 (1), Μάντζαρης 15 (1), Αρσενόπουλος 8 (2), Θεοδώρου, Ντιάλο, Μπασδέκης 3 (1), Παασόγια 14 (1).
Κόροιβος Αμ. (Σαμόλης): Χείλαρης 13, Καπώνης 3, Λαμπρόπουλος 6 (2), Μαραγκάκης 3 (1), Γκιουζέλης 12 (2), Τσιάκος 8, Λεϊμάνις 16 (1), Γραβάνης 4, Θεοδωράκος 9 (3).

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ  73-88
Διαιτητές: Δαρλαμήτσος-Κώτσου-Μαραγκάκης (Μπεσκάκη)
Δεκάλεπτα: 19-20, 38-40, 59-63, 73-88
Εθνικός (Μανδραγός): Σαούλης 2, Γιατρούδης 5 (1), Κωτσόπουλος 12 (1), Βουρλιωτάκης-Περδικάρης 19, Ασημακόπουλος 5, Λεκάκης 5, Κυρίτσης 5 (1), Μαραγκίδης Αν., Καζάκης, Κοκκορόγιανης 3, Μαραγκίδης Ν. 17 (1). 
Ηρακλής (Μέξας): Αγγελακόπουλος 11, Αθανασούλας 7, Σοκ 9 (1), Πολυτάρχου 24 (1), Φίλλιος 6 (1), Αποστολίδης 6 (2), Μπένας 2, Γεωργαλάς 10, Γιαννακίδης 7 (1), Τζουγκαράκης 6.

Η Βαθμολογία (Σε 30 αγωνιστικές):

1. Ιωνικός Νικαίας 55 (26-3)

2. Ηρακλής 54 (24-6)
3. Καρδίτσα 47 (17-13)
4. Καστοριά 47 (17-13)
5. Χαρίλαος Τρικούπης 47 (17-13)

6. Διαγόρας Δρυοπιδέων 47 (17-13)
7. Ερμής Αγιάς 47 (17-13)
8. Ιπποκράτης 46 (16-14)
9. Αμύντας 45 (15-15)
10. Ψυχικό 45 (15-15)

11.  Απόλλων Πάτρας 44 (14-16)
12. Κόροιβος 43 (13-17)
13. Μαρούσι 40 (10-20)
14. Καβάλα 40 (10-20)

15. Ευρώπη Πευκοχωρίου 39 (10-20)*
16. Εθνικός 31 (1-29)

*Έχει ένα μηδενισμό

basketblog.gr

You May Also Like

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 9-10/12/2017

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 9-10/12/2017

Πινγκ – Πονγκ: Αποκλεισμός στην 16άδα του κυπέλλου για τον Κένταυρο Καστοριάς

Το Σαββατοκύριακο 4-5/6/2016 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του κυπέλου Ελλάδος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης,…

Κωπηλασία: Παπαγιάννης και Δίτσιος στο νέο Δ.Σ. της ΕΚΟΦΝΣ

Τη νέα διοίκηση που θα καθίσει στο τιμόνι της Ελληνικής Κωπηλασίας μέχρι…

ΕΠΣ Καστοριάς: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

ΕΠΣ Καστοριάς: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Δωρεά του Α.Σ. Καστοριάς στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Δωρεά του Α.Σ. Καστοριάς στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Παρελθόν από την Καστοριά, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου.

“Κεραυνός εν αιθρία” στην Καστοριά, μια κι ο Αλέξανδρος Κούρτογλου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Τα Special Olympics Hellas με δυναμική παρουσία στην Καστοριά

Τα Special Olympics Hellas με δυναμική παρουσία στην Καστοριά

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η βράβευση του Α.Σ. Καστοριάς για την άνοδο…

ΕΠΣ Καστοριάς – Κύπελλο: Ο Κρόνος απέκλεισε την ιστορική Καστοριά

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς ο Κρόνος πήρε δίκαια την πρόκριση…

Πρώτο διπλό για το Aργος Ορεστικό με όπλο την άμυνα

Έχουν μπει σ’ έναν δρόμο οι παίκτες του Άργους Ορεστικού κι αυτό…