Βανδαλισμοί στο Κλειστό Άργους Ορεστικού ενώ είναι σε εξέλιξη η ενεργειακή αναβάθμιση

Κλειστό Γυμναστήριο Άργους Ορεστικού σήμερα το πρωί: Έκαψαν τα καινούρια πάνελ που επρόκειτο να τοποθετηθούν στην οροφή, έκαναν γκράφιτι στις καινούριες πόρτες, τα παράθυρα και τα μάρμαρα που μπήκαν μόλις πριν δύο ημέρες.

Καταστροφές ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. Μόλις νυχτώσει οι… γνωστοί άγνωστοι «πιάνουν δουλειά». Μετά από τα σχολεία και τον 2ο Παιδικό Σταθμό, πήρε σειρά  το Κλειστό Γυμναστήριο. Ως πότε, αλήθεια; Η υπομονή εξαντλήθηκε, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού προχωράει σε μήνυση κατά αγνώστων, ας δραστηριοποιηθεί επιτέλους η Αστυνομία, ας ανοίξουν στόματα, ας βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καιρός να πληρώσουν αυτοί που πρέπει. Εκτός εάν, η λογική σε ένα ευνομούμενο κράτος είναι… «κάμερες παντού».

You May Also Like

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» έρχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού

Μία παιδική παράσταση από την θεατρική ομάδα «ΤΟΠΙ»

Επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς… επισκέψεις αρκούδων προτού θρηνήσουμε θύματα.

”Οι αρκούδες δεν είναι πλέον είδος υπό εξαφάνιση, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιες περιβαλλοντικές οργανώσεις.”

Όλα τα παιδάκια καθάρισαν τη γειτονιά του ΚΔΑΠ!

ΚΔΑΠ morfosi Άργους Ορεστικού: ”Φροντίζουμε για το φυσικό μας περιβάλλον, καθαρίζοντας την γειτονιά του ΚΔΑΠ!”

Α.Σ Άργος Ορεστικό: Ανανέωση συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο Σπυρόπουλο!

Α.Σ Άργος Ορεστικό: Ανανέωση συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο Σπυρόπουλο!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού για την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα για την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες

Ο Άγγελος Βασιλείου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοσανιδας.

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή του Όμιλου Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού