Σε μια σοβαρότατη καταγγελία αναφορικά με το περιστατικό γιατρού στην Κέρκυρα που υποστήριξε ότι παρέλυσαν τα πόδια του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προχώρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα.

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος, ενώ τόνισε ότι οι πληροφορίες του λένε ότι «ο δημοσιογράφος που έφερε τον τρόμο για τα εμβόλια στην Ελλάδα με την κοινοποίηση του θέματος είναι από τα άτομα που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς»
Πηγή: https://www.iefimerida.gr/

You May Also Like

Φωτίου Θεανώ:Η κυβέρνηση στέρησε χιλιάδες vouchers για ΚΔΑΠ από παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας

Χάθηκαν τα χρήματα χιλιάδων μη υλοποιημένων vouchers Βρεφονηπιακών Σταθμών

ΠΡΟΚΛΗΣΗ τα λόγια του Μητροπολίτη Λάρισας!

”Το Πένθος πρέπει να είναι βουβό, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”

Πάρνηθα: Τimelapse βίντεο με την εξάπλωση του πύρινου μετώπου

Βίντεο του meteo από την κάμερα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Σημεία των Καιρών: Άγριο ξύλο σ’ εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη!

Αρχιμανδρίτης και Μητροπολίτης πρωτοκλασάτοι του Φαναρίου έλυσαν τις διαφορές τους εντός ναού!

Επιστήμονες παίρνουν θέση: Για το τζάκι ισχύει ό,τι και για το τσιγάρο

Επιστήμονες παίρνουν θέση: Για το τζάκι ισχύει ό,τι και για το τσιγάρο

Χρήστος Ταραντίλης: Οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησής μου

Table of Contents Hide Χρήστος Ταραντίλης: Οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησής μουΚυβερνητικές…

Θ. Κοντογεώργης στο ΕΡΤnews: Κοινός αγώνας με την Ευρωπαία εισαγγελέα ενάντια στη διαφθορά

”Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση είχε μέτωπο απέναντι στην ανομία”!

Βιετνάμ: 63 νεκροί, 40 αγνοούμενοι από το πέρασμα του τυφώνα Γιάγκι

Ο τυφώνας Γιάγκι προκάλεσε πλημμύρες και κατολισθήσεις