Βασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω

Στον προπηλακισμό που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η δική του παρέα ήταν εκείνη που δεν επιθυμούσε τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολίων, κάνοντας λόγο για γελοία τοποθέτηση.

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι ένας νεαρός όρμηξε στην παρέα και προκάλεσε συνάδελφό του να βγει έξω, λέγοντας πως κανείς δεν θα του πει τι θα γίνει στο δικό του μαγαζί.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούσαν να αποδεχθούν σε καμία των περιπτώσεων αυτό που τους λέγαμε, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο και είναι και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία», σημείωσε.

Όταν μάλιστα ο κ. Βασιλακόπουλος προειδοποίησε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό κατήγγειλε πως δέχθηκε απειλές ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο και θα τον βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο που εργάζεται.

«Μπήκε μπροστά ο κ. Τρύφωνας όταν με πιάσανε από το λαιμό για να με πετάξουν κάτω μπήκε μπροστά να με προστατεύσει. Του έσκισαν το πουκάμισο, έσκισαν το δικό μου, με πέταξαν κάτω, ευτυχώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου πέφτοντας. Για να κατανοήσετε τη συνέχεια του σκηνικού σηκωθήκαμε και φύγαμε και φωνάξαμε την αστυνομία και δεν πλακωθήκαμε στο ξύλο. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι», σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής τόνισε ότι δέχεται συνεχείς απειλές στο επαγγελματικό του τηλέφωνο που φτάνουν τις 20 με 30 την ημέρα.

You May Also Like

Τουρκικά ΜΜΕ: Απορρίφθηκε αίτημα για να ανοίξει τζαμί στη Θεσσαλονίκη

Τουρκικά ΜΜΕ: Απορρίφθηκε αίτημα για να ανοίξει τζαμί στη Θεσσαλονίκη

Κύθηρα: Οδοιπορικό του ΕΡΤNews στα καμένα, τεράστια η οικολογική κατασκευή

Συνάντηση Μητσοτάκη με το δήμαρχο του νησιού!

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα της έκθεσης ΓΕΛ

Πρεμιέρα στις εξετάσεις για τα ΓΕΛ – Δείτε τα θέματα που έπεσαν στην Έκθεση και Νεοελληνική Γλώσσα.

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο και αυτό το καλοκαίρι – Τι αναφέρει η ΚΥΑ

Απαγορεύεται η πρόσβαση και προσέγγιση στην παραλία τόσο από θαλάσσης όσο και από την στεριά.

Άδεια μητρότητας: Τι ισχύει για τις εργαζόμενες μητέρες;  

Άδεια μητρότητας: Τι ισχύει για τις εργαζόμενες μητέρες;  

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής

Μετά τα 43αρια…μπουρίνια, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας: Πού θα βρέξει

Και μετά τα 43αρια και το κύμα καύσωνα… έρχεται πτώση της θερμοκρασίας σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα σε ολόκληρη τη χώρα με έντονες βροχές και καταιγίδες όμως σε αρκετές περιοχές.

«Πεινάμε! Δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας» – «Τσακίζει κόκκαλα» το ξέσπασμα υγειονομικού

«Δέκα μήνες έχουμε να δουλέψουμε!»

Αλεξανδρούπολη: 13χρονος πρόσφυγας έμαθε αρχαία ελληνικά & διαβάζει την “Οδύσσεια”

Αλεξανδρούπολη: 13χρονος πρόσφυγας έμαθε αρχαία ελληνικά & διαβάζει την “Οδύσσεια”