Ο Γιάννης Τράγκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα ακολουθήσει την διαδικασία να αποδεχθεί την κληρονομιά με το ευεργέτημα της απογραφής

Συνεχίζεται το σίριαλ με την περιουσία και την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα μετά τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του εκδότη- δημοσιογράφου από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ενώ ο μικρότερος γιος του δήλωσε σήμερα μέσω των δικηγόρων του ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομίας περιουσίας και αποποιείται κάθε περιουσιακού στοιχείου από αυτήν, ο μεγαλύτερος γιος Γιάννης, δήλωσε ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μεγαλύτερου γιου του Γ. Τράγκα, Νίκο Αγαπητό, θα αποδεχθεί την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Γ. Τράγκας βρισκόταν υπό συνεχή φορολογικό έλεγχο, ενώ υποστηρίζει πως ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά, τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ» δήλωσε ο Νίκος Αγαπηνός, αναφέροντας πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Γιάννης Τράγκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα ακολουθήσει την διαδικασία να αποδεχθεί την κληρονομιά με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η ευθύνη του περιορίζεται μέχρι και στην αξία του ενεργητικού της κληρονομιάς που έχει να λάβει.

Δεν είχαμε καμία σχέση λέει ο αδερφός του

Ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, σε δηλώσεις του τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους. «Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου».

«Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση», δήλωσε.

You May Also Like

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη Μαρία Κάλλας: Ο Ωνάσης «τη νάρκωνε για σεξουαλικούς λόγους»

Η κακοποίηση και η βασανισμένη ζωή της διάσημης σοπράνο που λάτρεψε το…

Πρόεδρος ΕΣΕΕ: Κλείστε την αξιολόγηση, πριν «κλείσουμε» από εξάντληση

Η πολύπαθη ελληνική οικονομία, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, σε στάση αναμονής, εξαιτίας…

Το βίντεο με τον Trannos προκαλεί σοκ.

Trannos: Μικρό αγοράκι στη σκηνή του τράπερ μοιράζει ρίμες και… χειρονομίες

Χιλιάδες χάπια ecstasy κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες χάπια ecstasy κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

«Σπάμε τον κύκλο της βίας κατά των γυναικών» – Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

«Σπάμε τον κύκλο της βίας κατά των γυναικών» – Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ…

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσει δυναμικά και συντεταγμένα το ρόλο της στο νέο ΕΣΠΑ

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσει δυναμικά και συντεταγμένα το ρόλο της στο…

Κακοκαιρία Eva: Γιατί οι μετεωρολόγοι «έπεσαν έξω» – Η απάντηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Τα φαινόμενα έφθασαν με καθυστέρηση και εξασθένησαν» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης – Τι…

Washington Post: Ελληνικό διυλιστήριο «σπάει» τις κυρώσεις και προμηθεύει με ρωσικό πετρέλαιο ακόμη και το αμερικανικό Πεντάγωνο

Ντοκουμέντα από την WP για τον τρόπο που το αμερικανικό Πεντάγωνο προμηθεύεται ρωσικό πετρέλαιο