Δήμος Γρεβενών: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Σμίξη-Βασιλίτσα

 

Με κεντρικό γνώμονα την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της Ορεινής Ζώνης των Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης υπέγραψε την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, συμφωνητικό με την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης, συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου από τη Γέφυρα της Κοινότητας Σμίξης προς το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

 

Η κομβική αυτή παρέμβαση, με προϋπολογισμό 1.065.000 ευρώ και χρηματοδότηση από πιστώσεις του Προγράμματος ΣΑΕ 571 και ΣΑΤΑ 2019, θα συμβάλλει σημαντικά στην πληρέστερη ασφάλεια των συγκοινωνιών και των μεταφορών στον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο της επικράτειας.

 

Επιπλέον, η χρησιμότητα και αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου έγκειται στο γεγονός ότι τα Ορεινά Γρεβενά αποτελούν έναν δημοφιλή χειμερινό προορισμό της πατρίδας μας.

 

Επομένως είναι χρέος της παρούσας Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει την υλοποίηση δράσεων που θα συνεισφέρουν τόσο στην καλύτερη πρόσβαση δημοτών και επισκεπτών στην πανέμορφη Βασιλίτσα όσο και στην γενικότερη ανάδειξη του ξεχωριστού περιβαλλοντικού και τουριστικού μας πλούτου, μοναδικού σε όλη την Ελλάδα.

You May Also Like

Ημίγυμνη τουρίστρια “έκοβε” βόλτες στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης – Δείτε βίντεο

Στη θέα της ημίγυμνης τουρίστριας οι διερχόμενοι οδηγοί, σάστιζαν …

Ο Εσπερινός επί τη μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας…

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δια περιφοράς

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δια περιφοράς

«I love Kastoria» τοῦ Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου

«I love Kastoria» τοῦ Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι  και ποιες οι φετινές αλλαγές;/Α. Παπανδρέου: «Ιδιαίτερος φέτος ο Κοινωνικός Τουρισμός»

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι  και ποιες οι φετινές αλλαγές;/Α. Παπανδρέου:…

Το πρόγραμμα της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς 2016

Τα εγκαίνια της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών…

Ο καλός συντονισμός και η εμπειρία απέτρεψε τον κίνδυνο για τους ανθρώπους και για την αρκούδα στην Αναρράχη Εορδαίας.

Από τα μέσα Απριλίου 2017 έχει εντοπιστεί από το Δασονομείο Πτολεμαΐδας η …