Δήμος Καστοριάς: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις εκδηλώσεις των “Ραγκουτσαριών“ στις  6-7-8/1/2018»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς στις 19 Δεκεμβρίου 2017 έλαβε ομόφωνα την 405/17 Κανονιστική Απόφασή με θέμα: «Έκδοση κανονιστικής απόφασης για λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας κατά τις εκδηλώσεις των Ραγκουτσαριών στι 6-7-8/1/2018» η οποία έχει ως εξής :

Εκδίδει Κανονιστική Απόφαση για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Ραγκουτσάρια 2018», που θα λάβουν χώρα στη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς, ως εξής:

Α) Στις 6 & 7 Ιανουαρίου 2018 :

Από την πλατεία Δαβάκη έως την πλατεία Ομονοίας – Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Διοικητηρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Βαλαλά (πλατεία Ομονοίας), από τις 17:00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή θα γίνεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου της πλατείας Δαβάκη από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Κολοκοτρώνη προς Α. Κομνηνού και Ιουστινιανού.

Β) Στις 8 Ιανουαρίου 2018 ( ημέρα της παρέλασης ) :

Από την πλατεία Μακεδονομάχων (συγκέντρωση καρναβαλιστών) έως και την πλατεία Ομονοίας (πέρας εκδήλωσης) – Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων επί των οδών Ιουστινιανού και Μητροπόλεως από τις 14:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς, που συμβάλουν με τις οδούς Ιουστινιανού και Μητροπόλεως: Ορεστείων, Α. Κομνηνού, Κολοκοτρώνη, 3ης Σεπτεμβρίου, Βαλαλά, Ρ. Φεραίου καθώς και στην Πλατεία Αφ. Εμμανουήλ (περιοχή Ντουλτσό).

Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα η οδός Θωμαΐδος – Λιμπανίας – Μάνου καθορίζεται ως διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευση.

Όσον αφορά στην έξοδο από την πόλη από την περιοχή της Χλόης/Φουντουκλή, θα γίνει παράκαμψη της οδού Ορεστείων, μέσω Καλλιθέας προς σηματοδότη Γράμμου – Μ. Αλεξάνδρου.

Όπου απαιτούνται απαγορεύσεις/παρακάμψεις κυκλοφορίας, θα τοποθετηθούν κάγκελα ασφαλείας, πλαστικά στηθαία ή πλαστικοί κώνοι, θα γίνει τοποθέτηση πινακίδας υποχρεωτικής πορείας προς τη νέα κατεύθυνση και θα υπάρχει  σημαιοφόρος για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών επειδή τα συγκεκριμένα σημεία θα φορτιστούν κυκλοφοριακά.

 

You May Also Like

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Μικτές ομάδες Κ-14, Κ-16 »IRIS Catering» – Το μέλλον του ποδοσφαίρου

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Μικτές ομάδες Κ-14, Κ-16 »IRIS Catering» – Το μέλλον του…

Στην έναρξη των εργασιών του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων Εστίασης η Μαρία Αντωνίου

Την έναρξη των εργασιών του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων Εστίασης, που διεξάγεται…

Ξεκινάει σήμερα το bazaar της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Ξεκινάει σήμερα το bazaar της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν.…

Διευκρινίσεις για την πληρωμή λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς μέσω Τράπεζας

Διευκρινίσεις για την πληρωμή λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς μέσω Τράπεζας

Επίσκεψη του ΚΔ-ΗΦ ΑμεΑ Σύμπλευση Καστοριάς στην Εμποροπανήγυρη του Δισπηλιού

Επίσκεψη του ΚΔ-ΗΦ ΑμεΑ Σύμπλευση Καστοριάς στην Εμποροπανήγυρη του Δισπηλιού

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 η εκδήλωση για τον μεγάλο ευεργέτη της «Ορεστίδος» Δαμιανό Δούμα

Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης δεκαετίας από του θανάτου του μεγάλου ευεργέτη…

Μαρία Αντωνίου: Στις 10 Μαρτίου η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους φασολοπαραγωγούς της Καστοριάς

Μαρία Αντωνίου: Στις 10 Μαρτίου η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους φασολοπαραγωγούς…

Τα πρόστιμα για όσους δεν ασφαλίσουν τα οχήματά τους μέχρι τις 23 Μαρτίου

Τα πρόστιμα για όσους δεν ασφαλίσουν τα οχήματά τους μέχρι τις 23…

Ποια είναι η ωραιότερη λέξη της Ελληνικής Γλώσσας;

Ποια είναι η ωραιότερη λέξη της Ελληνικής Γλώσσας;