Δήμος Καστοριάς:  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων  στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – ΝΕΑ ΦΑΣΗ» ΟΠΣ 5002212

 

Το IΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), έχοντας υπόψη την  υπ΄ αριθμ. 6998/439/11-06-2020 Απόφαση του Δ.Σ. (ΑΔΑ:ΨΠΗΔ46ΨΖΣΠ-ΖΧ4), απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/4/16980/10-06-2020  για  την υποβολή αιτήσεων προς πλήρωση θέσεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο πλαίσιο της πράξης “Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-ΝΕΑ ΦΑΣΗ” (ΟΠΣ 5002212).

 

Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr

 

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 15/06/2020  (ώρα 11:00 π.μ.) έως και 29/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.).

 

Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 03/07/2020 στη διεύθυνση:  Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 111 43 Αθήνα  (Κεντρική Γραμματεία – 2ος Όροφος), με υποχρεωτικά συμπληρωμένα τα στοιχεία που ορίζονται στη σχετική Πρόσκληση.

 

Ως τελική ημερομηνία λήψης κατά την αποστολή των φακέλων λογίζεται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας οι αιτήσεις θεωρούνται εκπρόθεσμες.

 

Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Φάκελοι δικαιολογητικών που θα κατατεθούν ιδιοχείρως δεν θα γίνονται δεκτοί.

 

Όλες οι πληροφορίες και τα σχετικά αρχεία στο: https://www.inedivim.gr/

You May Also Like

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά η δράση του Κέντρου…

Κυριακάτικη διαδρομή στον Άγιο Ζαχαρία από το Γλυκονέρι από την Ορειβατική Ομάδα ΣΔΟΠ Καστοριάς

Κυριακάτικη διαδρομή στον Άγιο Ζαχαρία από το Γλυκονέρι από την Ορειβατική Ομάδα ΣΔΟΠ Καστοριάς

Συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε το Σάββατο 17…

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 η εκδήλωση για τον μεγάλο ευεργέτη της «Ορεστίδος» Δαμιανό Δούμα

Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης δεκαετίας από του θανάτου του μεγάλου ευεργέτη…

”Είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε να περάσουμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό”.(Πολιτιστικός Σύλλογος Πευκοφύτου)

Me Σπύρο Παππά- Έλλη Κοσμά και στο Κλαρίνο: Βαλάντης Βρακάς – Κώστας Ευαγγέλου

DISCO PARTY στο masati στο Άργος Ορεστικό!

Μια ξεχωριστή βραδιά σας περιμένει στο masati cafe bar στο Άργος Ορεστικό!

Η 6η Ολυμπιονίκης του Παρισιού Ευαγγελία Αναστασιάδου μιλάει στην εκπομπή ”Όπου υπάρχει Ελλάδα” για τα πρώτα της βήματα στην κωπηλασία.

Ευαγγελία Αναστασιάδου: Από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καστοριά μέχρι τον παγκόσμιο στίβο! (βίντεο)

Εκδήλωση από την Ε.Σ.Π.Ε. στο Άργος Ορεστικό για τους κινδύνους του Διαδικτύου

Εκδήλωση από την Ε.Σ.Π.Ε.  στο Άργος Ορεστικό για τους κινδύνους του Διαδικτύου