Δηλώνει αποφασισμένη να προσβάλει τη διαθήκη….

Αιφνιδιασμένη και σοκαρισμένη δηλώνει η χήρα του Λάρι Κινγκ από την είδηση ότι ο θρυλικός δημοσιογράφος είχε προσθέσει το 2019 μια χειρόγραφη τροποποίηση στη διαθήκη του, με την οποία την απέκλειε τελείως από την κληρονομιά σε περίπτωση θανάτου του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Κινγκ είχε προσθέσει μια σημείωση στη διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου του 2019, ζητώντας τον ίσο διαμοιρασμό των περιουσιακών του στοιχείων (ύψους σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων) αποκλειστικά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του, όταν θα έφευγε απο τη ζωή. Δύο μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία της κρίσιμης προσθήκης, ο δημοσιογράφος είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του Σον.

Ωστόσο ο χωρισμός του ζεύγους μετά από συμβίωση 22 ετών δεν είχε οριστικοποιηθεί στο δικαστήριο όταν ο Λάρι Κινγκ έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, χτυπημένος από κορωνοϊό. Επιπλέον, η Σον ισχυρίζεται σήμερα ότι οι σχέσεις της με τον εκλιπόντα δημοσιογράφο είχαν αποκατασταθεί, και ότι πριν πεθάνει είχαν έρθει ξανά κοντά και επικοινωνούσαν καθημερινά. Μιλώντας στο Page Six, η 61χρονη άφησε να εννοηθεί ότι ο Κινγκ δέχθηκε πιέσεις για να κάνει την αλλαγή στη διαθήκη, και αποκάλυψε τις προθέσεις της να την προσβάλει μέσω της δικαστικής οδού.

Η Σον Κινγκ υποστηρίζει ότι εκείνη και ο εκλιπών σύζυγός της είχαν «ένα αδιαμφισβήτητο πλάνο διαχείρισης της περιουσίας τους» που είχαν καταρτίσει μαζί ως ζευγάρι το 2015. «Αυτό υπάρχει ακόμα και είναι η νόμιμη διαθήκη, τελεία και παύλα», είπε χαρακτηριστικά η 61χρονη εχθές Δευτέρα στο Page Six, προαναγγέλοντας νομικές κινήσεις από τους δικηγόρους της εντός της ημέρας και εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα δικαιωθεί από τον νόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα του διαμοιρασμού της κληρονομιάς ήταν ήδη αρκετά περίπλοκο και χωρίς την «ένσταση» της χήρας του δημοσιογράφου, αφού δύο από τα πέντε παιδιά του Λάρι Κινγκ, o Άντι και η Κάια, έχασαν τη ζωή τους μέσα στο 2020. Επομένως η μοιρασιά της περιουσίας αφορά πλέον τα εναπομείναντα τρία από τα παιδιά του δημοσιογράφου με την ταραχώδη προσωπική ζωή, αλλά και τους απογόνους του Άντι και της Κάια.

«Δεν βγάζει νόημα»

Η χήρα του Λάρι Κινγκ υπογράμμισε στη συνέντευξή της ότι η συγκεκριμένη προσθήκη στη διαθήκη «δεν βγάζει κανένα νόημα», με βάση τα όσα διαδραματίζονταν εκείνη την περίοδο στην προσωπική τους ζωή, όσον αφορά τον χωρισμό και την επανασύνδεση. Ερωτηθείσα γιατί θεωρεί ότι ο Κινγκ άλλαξε τη διαθήκη του, η 61χρονη απάντησε απλά «Δεν έχω ιδέα».

Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο γιοι που απέκτησε με τον Κινγκ, ο 21χρονος Τσανς και ο 20χρονος Κάνον είναι επίσης αιφνιδιασμένοι και σοκαρισμένοι με αυτήν την εξέλιξη.

«Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι», σημείωσε η Σον Κινγκ. Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι ο σύζυγός της επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες για να πράξει κάτι τέτοιο απάντησε μονολεκτικά «ναι» χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, αν η Σον επιτύχει στη νομική διεκδίκηση μεριδίου από την κληρονομιά, πιθανόν να μην αποκομίσει περισσότερα από 300.000 δολάρια. Κι αυτό γιατί η περιουσία των 2 εκατομμυρίων θα πρέπει να διαμοιραστεί ανάμεσα στα τρία εν ζωή παιδιά του δημοσιογράφου, αλλά και τους απογόνους του Άντι και της Κάια, που «έφυγαν» την περασμένη χρονιά.

Πριν τον θάνατο του Κινγκ από σηψαιμία στις 23 Ιανουαρίου, έπειτα από μάχη μερικών εβδομάδων με την Covid-19, η Σον είχε δηλώσει ότι ο σύζυγός της ήταν «έτοιμος να φύγει». Ο δημοσιογράφος πιστεύεται ότι κόλλησε κορωνοϊό από νοσηλευτή που επισκέφθηκε το σπίτι. Η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του (στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό και είχε εμφανίσει καρκίνο προστάτη και πνεύμονα) τον καθιστούσε εξαιρετικά ευάλωτο στον ιό.

You May Also Like

Το πιο εντυπωσιακό μουσικό σχολείο στην Κίνα είναι «μουσικό όργανο»

Το πιο εντυπωσιακό μουσικό σχολείο στην Κίνα είναι «μουσικό όργανο»

Κορωνοϊός: Τρία άτομα πέθαναν από χρήση χλωροκίνης κατ’ οίκον

Κορωνοϊός: Τρία άτομα πέθαναν από χρήση χλωροκίνης κατ’ οίκον

Ο χειμώνας των crypto αναδεικνύει τις… θερμαντικές ιδιότητες του χρυσού

Τα crypto, ο χρυσός, ο Ντοστογιέφσκι και η τιμή του ψωμιού

Βρετανία: Το Μπάκιγχαμ γέμισε χθες γαλαζοαίματες και Πρώτες Κυρίες απ’ όλο τον κόσμο

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παρέθεσε δεξίωση με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής…

Πήγε να υιοθετήσει σκύλο και βρήκε αυτόν που έχασε πριν δύο χρόνια

Mια συγκινητική ιστορία ήρθε πρόσφατα στο φως – Όλα είναι τελικά πιθανά…

Κακός οιωνός στη Βρετανία, χάθηκε η «βασίλισσα των κορακιών»

Κακός οιωνός στη Βρετανία, χάθηκε η «βασίλισσα των κορακιών»

ΗΠΑ: 21 εκατ. Αμερικανοί θέλουν επάνοδο Τραμπ στον Λευκό Οίκο διά της βίας

Ένας στους πέντε ψηφοφόρους εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τον Τζο Μπάιντεν ως…

Ο Πούτιν θα πουλάει σε ρούβλια το φυσικό αέριο στις “μη φιλικές χώρες”

Ο Πούτιν θα πουλάει σε ρούβλια το φυσικό αέριο στις “μη φιλικές…

H αληθινή ιστορία πίσω από το πιο διάσημο τραγούδι του Λέοναρντ Κόεν («Dance me to the end of love»)

Λέοναρντ Κόεν: Πέθανε σαν σήμερα στις 7 Νοεμβρίου 20216

Ντέιβιντ Γκλασίν: Ο επιχειρηματίας που χρεοκόπησε και ζει σαν… ναυαγός σε ερημονήσι της Αυστραλίας

Ένας σύγχρονος Ροβινσώνας Κρούσος, φίλος του Ράσελ Κρόου – Η ζωή από…