Διακοπές ρεύματος σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 

fouit.gr

You May Also Like

Το «Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στηρίζει ολόθερμα τον Μουσικό Αύγουστο 2017

Το ΔΣ του οργανισμού μας, στηρίζει ολόθερμα τις εκδηλώσεις «Μουσικός Αύγουστος 2017»…

06/12/2024 έως 13/12/2024 Νέα Μέτρα στις Μετακινήσεις αιγοπροβάτων λόγω επιζωοτιών Ευλογιάς των προβάτων & Πανώλης των μικρών μηρυκαστικών.

Νέα Μέτρα στις Μετακινήσεις αιγοπροβάτων λόγω επιζωοτιών Ευλογιάς των προβάτων & Πανώλης των μικρών μηρυκαστικών.

Συνάντηση στην Περιφέρεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας – Προϋπόθεση η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα

Συνάντηση εργασίας για την πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου…

Καστορίας Καλλίνικος: «Πεθαίνει η πατρίδα και εσύ χαίρεσαι, γιατί κάποια ελίτ σε χειροκρότησε!»

«Πεθαίνει η πατρίδα και εσύ χαίρεσαι, γιατί κάποια ελίτ σε χειροκρότησε!»

Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς, Βασίλης Βελλίδης: «22.121.096 ευρώ η στήριξη σε 1.084 επιχειρήσεις της Π.Ε. Καστοριάς»

  Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς, Βασίλης Βελλίδης:  «22.121.096 ευρώ η στήριξη σε 1.084 επιχειρήσεις…

Την 39η Philoxenia Hotelia Επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

Την 39η Philoxenia Hotelia Επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Νέα μεγάλη επιτυχία του κ. Καρυπίδη! Η Δυτική Μακεδονία χάνει τη διαχείριση των λιμνών της που παραχωρείται σε γειτονικές Περιφέρειες!»

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Νέα μεγάλη επιτυχία του κ. Καρυπίδη! Η Δυτική Μακεδονία χάνει…