Διασύνδεση Νοσοκομείου Καστοριάς με το μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών Υπεγράφη η σύμβαση από τον Περιφερειάρχη

Στο Μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών του Δήμου Καστοριάς θα συνδεθεί το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μέσα από το οποίο θα αναβαθμιστούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του προς τους πολίτες.

Σε συνέχεια της προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί λίγους μήνες πριν, τον Ιούλιο 2018,  μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων για την υλοποίηση του έργου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε τη σχετική σύμβαση και αναθέτει στον ΟΤΕ Α.Ε. την εκτέλεση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 37.923,36 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων ΚΑΠ 2018 της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η διασύνδεση του Νοσοκομείου Καστοριάς με το μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες ίντερνετ και πληροφορικής της Υπηρεσίας, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στη διευκόλυνση της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

You May Also Like

Άργος Ορεστικό: Τα παιδιά μας τίμησαν τους ήρωες της Επανάστασης του ’21

Άργος Ορεστικό: Τα παιδιά μας τίμησαν τους ήρωες της Επανάστασης του ’21 (φωτογραφίες)

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς/Ευχαριστίες σε χορηγούς για την προσφορά

  Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς/Ευχαριστίες σε χορηγούς…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Ενημέρωση για την χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ενημέρωση για την χρήση μουσικής ή μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς απέκτησε ονοματεπώνυμο.

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Καστοριάς “Ιφιγένεια Διδασκάλου“.

Συναντήσεις με Υπουργούς και στελέχη της Κυβέρνησης, πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας.

Συναντήσεις με Υπουργούς και στελέχη της Κυβέρνησης, πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 και…

Παροχή δωρεάν χρήσης της Γραμμής Υγείας 1010 από την INTERAMERICAN  σε όλους τους αγρότες πελάτες

Παροχή δωρεάν χρήσης της Γραμμής Υγείας 1010 από την INTERAMERICAN  σε όλους…