Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ

Προκειμένου να καλυφθούν οι πολύ μεγάλες και καθημερινές ανάγκες για αίμα, ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και το Νοσοκομείο Καστοριάς, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 8:30 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 13:30, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς της Covid -19.

Παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών» και να δείξουν την αλληλεγγύη και την ουσιαστική προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6932-844500 κ. Λευτέρη Ασλανίδη.

You May Also Like

Βράβευση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς κ. Ιωάννη-Κωνσταντίνου Τσακιρίδη από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή

Βράβευση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς κ. Ιωάννη-Κωνσταντίνου Τσακιρίδη…

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΈΚΘΕΣΗ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ “r2bKastoria”

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΈΚΘΕΣΗ ΈΡΕΥΝΑΣ…

Βασική ομιλήτρια και συντονίστρια της Νομαρχιακής Συνέλευσης στην Φλώρινα η Μαρία Αντωνίου, ως Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ.

Σε μία ακόμη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την πρόσφατη…

Απάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και της ΔΕΗ στο Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ

Απάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και της ΔΕΗ στο Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια για…

Ο δισυπόστατος ναός των Αγίων Αποστόλων {+ 30 Ιουνίου} και των Αγίων Αναργύρων {+ 1 Ιουλίου} του 19ου αιώνα, στη συνοικία Ντολτσό Καστοριάς

  Ο δισυπόστατος ναός των Αγίων Αποστόλων {+ 30 Ιουνίου} και των…

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την επίλυση αγροτικών προβλημάτων της Περιφέρειας

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την…